SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından Yılmaz mahallesinde inşa edilen ve merhum Belediye personeli Ömer Acar´ın adını taşıyan sosyal ve spor tesisleri açılış için gün sayıyor. 

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada Yılmaz ve Şehitler Mahallesi sakinlerinin ortak kullanabileceği güzel bir tesis inşa ettiklerini belirtti.

Önceki yıllarda Yılmaz mahallesinde meydan düzenlemesi çalışmaları ile bazı yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Yaralı, şimdi de yaptıkları güzel bir tesis ile yatırımlarını taçlandırdıklarını dile getirerek şunları kaydetti; 

?Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana halı saha yaptık. Bu bölgede kafeterya, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, fitnes aletleri ve dinlenme alanları ile diğer peyzaj çalışmalarımız da tamamlandı. Çok güzel bir tesis yaptık. İlçemiz için hayırlı olsun. Saruhanlı´da 8´i ilçe merkezinde, 42´si taşra olmak üzere toplam 50 mahallemiz bulunuyor. Bu doğrultuda tüm mahallelere eşit ve kalıcı eserler kazandırmaya çalışıyoruz.? 

Merhum Ömer Acar´ın Adını Taşıyacak 

Başkan Yaralı, Paşaköy Mahallesi yakınlarında iki yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Saruhanlı Belediyesi personeli Ömer Acar´ın ismini bu tesise vererek, tesise ayrı bir anlam kazandırdıklarını anlattı.

35 yaşında vefat eden evli ve iki çocuk babası merhum Ömer Acar´ı rahmetle andığını ifade eden Yaralı, ?Belediyemizde görev yapan Ömer Acar, gayret ve becerileri ile büyük hizmetlere imza atmıştır. Saruhanlı´nın her sokağında emeği ve alın teri olan özverili çalışmaları ile hem halkın hem de amirlerinin takdirini kazanan Ömer kardeşimizi asla unutmayacağız. Mekanı cennet olsun.?



Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Soğuk havalarda egzersiz, kalbi daha fazla yoruyor

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “DAR GELİRLİ, ISINMAK İÇİN SON ÇARESİ OLAN ODUNU, KÖMÜRÜ DE ALAMAZ OLDU”

Kaza değil cinayet çıktı! Eşi...

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Önder çiftçiler DERİM projesi ile bilgilerini aktarıyor

Saruhanlı’da 487 bin metrekare tarla ihaleyle kiraya verilecek

Saruhanlı belediyesi araç filosunu güçlendiriyor!

YUNTDAĞLI ÇOCUKLAR BU OYUNU ÇOK SEVECEK

MADOST ‘Sevgi ve Dostluk Buluşmasında Ertuğrul Günay'ı Manisa’da Ağırladı

Kemiklidere İlkokulu’nda Karne Coşkusu

İsyeri sahibi dükkanında öldüresiye darp edildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.09.2016 16:04:46 1113 0
Tarih: 29.09.2016 16:04 Güncelleme: 29.09.2016 16:04
Haberi Sesli Oku