Tekirdağ’da akrabalarının yanında yaşayan H.C.’yi ‘okutacağım’ diye yanına alan İ.G., bir süre sonra kendisinden 13 yaş büyük olan oğlu Ö.G. ile evlendirdi.

Komşularının ihbarından sonra Ö.G. cezaevine, küçük kız ise yetiştirme yurduna gönderildi.

İddiaya göre anne ve babası ayrıldıktan sonra İstanbul’da bir akrabasının yanında kalmaya başlayan 6. sınıf öğrencisi H.C. (13) adlı kızı, Tekirdağ’da yaşayan akrabaları İ.G. İstanbul’a giderek “Ortada kalmasın ben bakıp okuturum. Büyüyünce de oğlumla evlendiririm” diye kızın ailesi ile görüşüp yanına aldı.

İddialara göre İ.G. bir süre sonra H.C. ve 26 yaşındaki oğlu Ö.G.’yi dini nikahla evlendirdi.Daha sonra genç kızı da yanına alarak Tekirdağ’a getiren İ.G., H.C.’yi okula kaydettirdi.

Genç kızın zaman zaman ağladığını gören komşuları ise durumdan şüphelenip polisi aradı.İ.G.’nin evine gelen polis küçük kızla kısa bir görüşme yaptıktan sonra, İ.G. ve oğlu Ö.G.’yi ifadelerini almak üzere emniyete götürdü.

Psikolog eşliğinde ifade veren H.C. zorla evlendirildiğini söyledi. Adli tıptaki muayenesinde kızlık zarının yırtıldığı tespit edilen H.C., yetiştirme yurduna yerleştirildi.

Adliyeye çıkarılan baba İ.G. denetimli serbestlik cezası alırken, oğlu Ö.G. ise ‘küçük kıza cinsel istismar’ suçlaması ile tutuklanarak cezaevine konuldu.



Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

Somaspor'dan kadroya 3 takviye

Öğrencilerden enerji tasarrufu sağlayan sistem

Şüpheli araçtan 50 gram esrar çıktı

Manisa'da 7 ayrı suçtan aranan firari kıskıvrak yakalandı

CHP'Lİ BAKIRLIOĞLU'NDAN TARIM SİGORTASI TEPKİSİ

Yakınları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'nın ilk Emekli Kafe'si 7 Ocak'ta açılıyor

Evinin balkonunda ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı

Boşandığı karısının dayısını öldürdü

Tırın çarptığı mopette bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Ayşegül Akın: “Sigorta Bir Formalite Değil, Hayati Bir Güvencedir”

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Başkan Öküzcüoğlu yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Dezavantajı gruplara devlet güvencesi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
24.09.2013 10:37:15 629 0
Tarih: 24.09.2013 10:37 Güncelleme: 24.09.2013 10:37
Haberi Sesli Oku