Okuma yazma kursunu tamamlayanlar belgelerini Başkan Balaban’dan aldı
Yunusemre Belediyesi Hafsa Sultan Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi’nde Okuma ve Yazma öğrenme kursunu tamamlayan kursiyerler, başarı belgelerini Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’dan aldı. Kursiyerleri kutlayan Başkan Balaban, eğitimin her zaman destek vereceklerini söyledi.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Hafsa Sultan Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek Okuma ve Yazma Öğrenme kursunu tamamlayan 13 kursiyer başarı belgelerini verdi. Başkan Balaban’a ziyarette Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Müdürü Şaver Yüksel, Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi Koordinatörü Burçin Doğru, Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Zuhal Güneş eşlik etti. Kursiyerler ile sohbet eden Başkan Balaban, kursu tamamlayanlara başarı belgesi verdi.
"Eğitimi desteklemeye devam edeceğiz"
Kursiyerleri kutlayan Başkan Balaban, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu belge sadece sembolik bir destek. Ancak asıl büyük desteği siz kendi kendinize verdiniz. Bu azim ve kararlılığınız bizi çok mutlu etti. Yunusemre Belediyesi olarak eğitimin her zaman destekçisi olacağız. Kursiyerlerimizi ve bu süreçte emek veren tüm eğitmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum."" diye konuştu.
"İşlerim kolaylaştı çok mutluyum"
Kursiyerlerden Elif Kurtekin ise, okuma yazma bilmediği için günlük yaşamda büyük zorluklar yaşadığını belirterek duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Eskiden okuma ve yazma bilmediğim için çok zorlanıyordum. Kurslarımızda eğitimi tamamladıktan okuma yazma öğrendim. Adımı ve soyadımı yazabiliyorum. Okuduğumu anlayabiliyorum. Resmi işlerim kolaylaştı. Çok mutluyum. Başkanımız Semih Balaban’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum."



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’nın tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamına ışık tutacak “Saruhanlı Kitabı” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

"Saruhanlı Kitabı" Gelecek Nesillere Işık Tutacak Bir Kültür Eseri Olma Yolunda

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde, Kıbrıs gazilerini yalnız bırakmadı.

Büyükşehir, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümünde Gazileri Unutmadı

Proje ile hem bireylerin güvende kalmasını sağlamak hem de ailelerin kaygılarını azaltarak yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanıyor.

Büyükşehir’in “Ben Buradayım” Projesinde Bileklik Dağıtımı Sürüyor

Saruhanlı'da vefat ve Başsağlığı...

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ile toplam 14 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Manisa'da jandarmadan büyük uyuşturucu operasyonu

Manisa’da işlenen bir cinayet gün yüzüne çıktı.

Manisa’da kan donduran cinayet! Genç kız eşarpla boğuldu

Yaşar Üniversitesi yeni eğitim modeliyle öğrencilerine modern, esnek ve bireysel gelişime odaklı bir üniversite deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yaşar Üniversitesi’nden yeni nesil eğitim modeli: "4YU: Senin İçin Üniversite"

İzmir Ekonomi’ye ‘YÖKAK’ gururu

Eğitim kalitesine ‘YÖKAK’ tescili

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde İş Kurumu ve TOBB iş birliğiyle hayata geçirildi.

KÜTBO'dan istihdama destek

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bu yıl 21'incisi düzenlenen Geleneksel Tarhana Festivali'nin üçüncü günü

Geleneksel Tarhana Festivali'nde Hüseyin Kağıt, Gedizlileri coşturdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda Okluk Koyu'nda genç çifti kabul ederek tebriklerini iletmiş ve düğün davetiyesini bizzat almıştı.

Pençe-Kilit gazisi Üsteğmen Duran dünya evine girdi

Doğru bir planlama ve altyapı ile İzmir’i dünya ölçeğinde termal sağlık merkezi yapabilir

İnciraltı dünya ölçeğinde termal turizm ve sağlık merkezi olabilir"

Çeşme Kalesi'nde açılan sergide Çeşme'nin tarihi yapılar, resim ve fotoğraflarla yeniden hayat buldu.

Tarihi yapılar resim ve fotoğraf karelerinde hayat buldu

Kolon, rektum ve jinekolojik kanserlere bağlı karın zarı yayılımı olan hastalara uygulanan bu ameliyatlar, canlı yayınla toplantı salonuna aktarıldı.

Karın zarı kanserleri tedavisi eğitim programı İzmir’de gerçekleştirildi

Olayda ölü sayısı 3'e yükseldi.

Kütahya'daki patlamada ölü sayısı 3'e yükseldi

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 15.04.2025 11:59:00 495 0

Tarih: 15.04.2025 11:59 Güncelleme: 15.04.2025 11:59
Haberi Sesli Oku
22.07.2025 12:42:00