Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Okullarda Güvenlik Tedbirleri Artacak

Okullarda Güvenlik Tedbirleri Artacak

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçedeki okullarda daha sıkı güvenlik tedbirleri uygulayacaklarını bildirdi.

OKULLARDA GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTACAK

 

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçedeki okullarda daha sıkı güvenlik tedbirleri uygulayacaklarını bildirdi.

 

Kaymakam Otcu, Jandarma ve Emniyet yetkilileri ile Okul Müdürleri ve öğrencilerin de katılımıyla yapılan “Okul Güvenliği” toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

 

Toplantıda, okullarda alınan ve alınacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğünü ifade eden Otcu, okul giriş-çıkış saatlerinde asayiş ve trafik yönünden tedbirler alınacağını kaydetti.

 

Bundan böyle okul çevresi güvenliğinin de arttırılacağını, servis araçlarına yönelik denetimlerin sıklaştırılacağını dile getiren Otcu, okul çevresinde öğrencilerin güvenliğinin sağlanmasında, emniyet güçlerinin rolünün güçlendirileceğini söyledi.

 

Kaymakam Otcu, şu bilgileri ekledi; “Öğrencilerin şiddet eylemleri, suç, madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla, özellikle okulların yakın çevresinde bulunan park ve bahçeler ile diğer umuma açık yerlere yönelik denetimleri artıracağız.

 

Öğrencilerin, ruhsal ve bedensel yönden gelişimlerini olumsuz yönde etkileyecek müstehcen neşriyat ve diğer olumsuz unsurlardan korunmasına yönelik tedbirler alacağız. Öğrencilerin yasa dışı örgütsel ve ideolojik faaliyetlerden uzak tutulmasına yönelik önlemler alacağız.”

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor