Tarih: 29.05.2017 11:51

OKULLAR ARASI MİNİ VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI?

Facebook Twitter Linked-in

TURGUTLU - Seramiksan Spor Kulubü tarafından, bu yıl 6.sı düzenlenen okullar arası ?Mini Voleybol Turnuvası? 26 Mayıs Cuma günü Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu´nda başladı. 

Seramiksan Spor Kulübü tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 6.sı düzenlenen Okullararası Mini Voleybol Turnuvasında ilk gün, oynanan 8 karşılaşma ile sona erdi. 

Voleybola olan ilginin her geçen gün arttığı Turgutlu´nun genç yetenekler çıkartan bir merkez olması için düzenlenen turnuvaya 16 okuldan 160 sporcu katılıyor.

Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul yapmış olduğu açıklamada ?Sultanlar Ligi´nde yerini garantileyen A Takımımızın, istikrarlı bir performans gösterebilmesi ve başarı çıtasını daha da yükseltebilmesi için altyapımızın güçlü olması şart. Amacımız Turgutlu´nun bayan voleybolunda en üst seviyelerde yer almasını sağlamak ve başarılı sporcular yetiştirmek. Kulüp olarak Turgutlu´muzda böyle bir potansiyelin varlığına inanıyor ve destekliyoruz.? dedi. 

26 Mayıs Cuma günü başlayan, 16 okulun katılımıyla gerçekleşen Mini Voleybol Turnuvası, 3 Haziran Cumartesi günü oynanacak final maçları ve ödül töreniyle son bulacak.

Turnuvaya Katılan Okullar;

19 Mayıs Ortaokulu - 7 Eylül Ortaokulu - Avşar Ortaokulu - Bilgikent Okulları - Gazi Ortaokulu - Hasan Ferdi Ortaokulu - Hasan Üzmez Ortaokulu - İhsan Erturgut Ortaokulu - İzzettin 75. Yıl Ortaokulu - Kocatürk Koleji - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu - Sabiha Erturgut Ortaokulu - Samiye Nuri Sevil Ortaokulu - Şadi Turgutlu Ortaokulu - Şehit Abdullah Tayyip Olçak Ortaokulu - Turgutlu İmam Hatip Ortaokulu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —