ASAYİŞ - Adana´da sık sık korsan gösterilerin yapıldığı Gülbahçesi Mahallesi´ndeki bir okula molotof bombası atıp yakmak isteyen PKK yandaşları mahalledeki kadınların okula gelip tepki göstermesiyle kaçtı. Okuldaki yangını TOMA söndürdü.

Okul yakmaya çalışan PKK yandaşlarını kadınlar engelledi - Tıkla İzle

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi´nde meydana geldi. Bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından sık sık korsan gösterilerin yapıldığı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi´nde bulunan Gülbahçesi Ortakokulu´na gece yüzleri kapalı 3 PKK yandaşı molotof bombalarıyla girdi. Bu arada şahısları mahallede oturan kadınlar gördü. Okulun kantininde çalışan bir kaç kadın da okulun içindeydi. PKK yandaşlarını gören kadınlar hemen polise haber verdi. Bu arada PKK yandaşları okulun camını kırıp içeri girerek sınıflara, öğretmenler ve müdür odasına molotof bombası atıp yakmaya başladı. Kısa sürede polis olay yerine TOMA ile birlikte geldi. PKK yandaşları karanlıktan faydalanarak okulun arka kısmından kaçtı. TOMA ile müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü. 

Bu arada okulun içinde bulanan kadınlar da çıkartılarak kurtarıldı. Okulda maddi hasar meydana geldi. Kadınlar okulun yakılmasına tepki göstererek "Okulu bir insan neden yakar, insanlar cahil kalmasın diye okul yapılıyor. Bizi fark etmeseler yakacaklardı" diye tepki gösterdi. 

Polis, Barbaros Mahallesi´nde de korsan gösteri yapan 3 PKK yandaşını da gözaltına aldı. 



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 13.01.2016 09:10:45 411 0

Tarih: 13.01.2016 09:10
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00