MANİSA - Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldız erkekler, Yıldız kızlar Basketbol il birinciliği final maçları oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi.

Manisa Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Basketbol Yıldız erkekler, Yıldız kızlar müsabakalarına

30 okuldan 429 sporcu katıldı. Hayli çekişmeli geçen maçların ardından dereceye giren ilk dört takımlar şöyle oluştu; Erkeklerde birinci Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu, ikinci Özel Bahçeşehir Koleji, üçüncü Şehitler Ortaokulu, dördüncü ise Özel Salihli Ortaokulu oldu. Kızlarda ise birinciliği Turgutlu Özel Kocatürk Ortaokulu, ikinci Ali Rıza Çevik Ortaokulu üçüncü Misak-I Milli Ali Şefik Ortaokulu, dördüncülüğü ise Hasan Üzmez Ortaokulu aldı.

Kızlarda Birinci olan Turgutlu Özel Kocatürk Ortaokulu ve Erkelerde ise  Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu,  okular arası Grup Müsabakaları´nda Manisa´yı temsil edecek.

Oynanan final maçların ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları, Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Buldu, Spor Şube Müdürü Özcan Özen, Akhisar Belediyespor Basketbol Genel Menajeri Rıza Çakır ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 13.12.2017 09:11:55 680 0
Tarih: 13.12.2017 09:11 Güncelleme: 13.12.2017 09:11
Haberi Sesli Oku