Saruhanlı Mesleki ve Teknik Lisesi Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı öğrencileri ders programı çerçevesinde hazırladıkları ürünlerin sergisi açıldı.

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi tanıtım merkezinde açılan sergiye, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Tekin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Saruhanlı Mesleki ve Teknik Lisesi Okul Müdürü Semahat Bizbirlik ve öğrenciler katıldı.

Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç ve beraberindekiler serginin açılış kurdelesini keserek sergiyi gezdiler.

Başkan Yardımcısı Bilgiç sergiyi incelemenin ardından yaptığı açıklamada, ?Saruhanlı Mesleki ve Teknik Lisesi Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bu ürünlerin hepsi birbirinden güzel kendilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.? Diye konuştu.

Saruhanlı Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Semahat Bizbirlik, sergi hakkında verdiği bilgide; ?Saruhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Çocuk Gelişimi ve eğitimi alanı 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin ders programı çerçevesinde hazırladıkları materyallerin yer aldığı sergimizi vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Sergimizin amacı, Okulun ve Çocuk Gelişimi ve Eğitim Alanının çevreye, Okullara ve 8. Sınıf öğrencilerine tanıtımını amaçlamaktadır. Sergilenen materyaller Okul öncesi Eğitim kurumlarında ve Özel Eğitime muhtaç bireylerin eğitim alırken kolay öğrenmelerini, eğlenmelerini, keyifli zaman geçirmelerini, dil gelişimi, sosyal-duygusal, psiko-motor alanlarında gelişmelerini sağlamak üzere öğrencilerimiz tarafından geliştirilerek öğretmenlerinin rehberliğinde hazırlanmıştır.? Dedi.



Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Soğuk havalarda egzersiz, kalbi daha fazla yoruyor

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “DAR GELİRLİ, ISINMAK İÇİN SON ÇARESİ OLAN ODUNU, KÖMÜRÜ DE ALAMAZ OLDU”

Kaza değil cinayet çıktı! Eşi...

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 25.05.2017 14:45:47 645 0
Tarih: 25.05.2017 14:45 Güncelleme: 25.05.2017 14:45
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri