Tarih: 29.05.2013 19:25

Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri

Facebook Twitter Linked-in

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİKLERİ

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçedeki okul öncesi eğitimde okullaşma oranının bu yıl yüzde 88’e ulaştığını bildirdi.

 

Kaymakam Otcu, “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” kapsamında kendisini ziyarete gelen Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Dülger ve Anaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

 

Öğrencilerle sohbet eden Otcu, öğrencilere okulda neler öğrendiklerini ve büyüyünce hangi mesleği tercih edeceklerini sordu. Kaymakam Otcu, daha sonra öğrencilere oyuncak hediye ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Otcu, burada yaptığı konuşmada İlçede okul öncesi eğitimde okullaşma oranının şu an itibariyle yüzde 88 olduğunu dile getirerek, “49 sınıfta toplam 774 öğrencimiz eğitim görüyor” dedi.

 

-Kortej Yürüyüşü-

 

Öte yandan “Okul öncesi eğitim şenlikleri” kapsamında anaokulu öğrencileri, öğretmen ve velilerin katılımıyla kortej yürüyüşü düzenlendi.

 

Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüş istasyon meydanında başladı. Ellerinde bayraklar ve farklı kıyafetlerle Sosyal Aktivite Merkezine gelen öğrenciler burada dans ederek oyunlar oynadı.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —