AKHİSAR - Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ortada kötü bir tablonun olmadığını belirterek, haftaya oynayacakları Beşiktaş maçının zorlu geçeceğini söyledi.
Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig´in 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri´nde yapılan akşam idmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Okan Buruk, lige iyi bir başlangıç yaptıklarına belirterek, ?İlk dönemlere baktığımız hep net ilk üçün içerisinde olduk, hatta son maçı kazansaydık ligde ikinciliğe yerleşecektik veya en kötü ilk 4´ün içerisinde olma şansımız vardı. Kaybettiğimiz maç tabii ki puan hesaplarımızı biraz daha geriye götürdü. Hedefimizin üst sıralarda olması bu da takımımız adına sevindirici. Fenerbahçe maçı ile zorlu bir fikstüre başlamıştık, bu zaman içerisinde puan kayıpları olacaktır ve bunu da normal görmemiz gerekiyor. Tabii ki hiçbir maçı kaybetmek istemeyiz ama ara sıra böyle puan kaybedeceğiz, kötü oynadığımız maçlar olacaktır. Bunun sorgulamasını da takım içerisinde yapıyoruz. Şu anda bizim için olumsuz bir tablo yok. Daha iyi yerlere geleceğiz. Devre arasına kadar istediğimizin üzerinde puan toplayıp ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz? dedi.
Beşiktaş maçını da değerlendiren Okan Buruk, ?İlk olarak çok zorlu bir maça çıkacağız. Pazar günü Altınordu tesislerinde idman anlamında bir hazırlık maçı yapacağız. Burada kendi oyuncularımızın da son durumlarını görmek istiyoruz. Bizim için de iyi bir hazırlık olacağına inanıyorum? dedi.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.11.2017 08:22:44 701 0
Tarih: 10.11.2017 08:22 Güncelleme: 10.11.2017 08:22
Haberi Sesli Oku