Tarih: 26.02.2016 13:43

Öğretmenler ile İngilizce Şarkı Söyledi...

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Manisa Vali Yardımcısı Dr. Muhammed Kırılmaz Dyned projesi kapsamında incelemelerde bulunmak üzere Saruhanlı´da ki okulları ziyaret etti.

Nevval Yaralı Milli Egemenli ve Halitpaşa Gazi Fatih okullarını ziyaret eden Vali Yardımcısı Kırılmaz, buralarda öğretmen ve öğrenciler ile Dyned dil eğitimi hakkında bilgi aldı. Öğretmenler Kırılmaz ile İngilizce konuşup, İngilizce şarkılar söyledi.

Okul ziyaretlerinin ardından Saruhanlı Anadolu Lisesi konferans salonunda okul müdürleri ve İngilizce öğretmenleriyle toplantı yapan Kırılmaz, okullardaki Dyned projesinin verimli geçtiğini gözlemlediklerini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Dyned dil eğitim sistemi sayesinde öğrencilerin kendilerine olan güvenin arttığını ve İngilizce konuşama konusunda mesafe kat ettiklerini ifade eden Vali Yardımcısı Kırılmaz, şunları kaydetti; ?Bu sistemde ki hedef öğrencilerimizin İngilizce konuşması sağlanmasıdır. Bilgisayar ve internet altyapısı yetersiz olan okullarımızın eksiklerini bir an önce tamamlayarak çalışmalarda istenilen seviyeye çıkması gerektiğini düşünüyoruz.?

Vali Yardımcısı Muhammed Kırılmaz´ın gezisine İl Dyned Koordinatörü ve İlçe Mlli Eğitim Şube Müdürü Murat Kaya ile diğer şube müdürleri Bülent Tekin ve Mahmut Ilgın´da eşlik etti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —