Öğretim görevlisini hayattan koparan polis intihar etti
İzmir'in Konak ilçesinde eski sevgilisi öğretim görevlisini tabancayla vurup öldüren, eski sevgilisinin erkek arkadaşını da yine tabancayla vurarak ağır yaralayan cinayet şüphelisi polis memuru intihar etti.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi 100/1 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan Adnan Erman Özbek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu belirtilen Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı. Bir süre birlikte olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile tartışmaya başlayan Özbek, gerginliğin artması sonucu beylik tabancasını çıkartarak art arda ateşledi. Özütaştan ile Berberoğlu vücudunun birçok yerine isabet eden çok sayıda kurşun ile yere yığıldı.
Öğretim görevlisi öldü, sevgilisi ağır yaralı
Polis memuru Adnan Erman Özbek olay yerinden kaçarken, silah seslerinin ardından çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Berberoğlu ile Özütaştan'a ilk müdahaleyi yaptı. Berberoğlu, ambulans ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Özütaştan ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Özütaştan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Eski milli yüzücü olduğu belirtilen ve saldırı sırasında toplamda 7 kurşun isabet eden Berberoğlu'nun ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Öğretim Görevlisi Elvin Özütaştan'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis memurları çok sayıda boş kovan ele geçirdi.
Yaşanan olayın ardından kayıplara karışan ve her yerde aranan şüpheli polis memurunun bugün Güzelbahçe'de bir evde cansız bedeni bulundu. Şüpheli Adnan Erman Özbek'in tabancayla kendi kafasına ateş ederek intihar ettiği öğrenildi. Özbek'in cansız bedeni de yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Kimse Yalnız Değil: Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Desteği Sürüyor

Saruhanlı’da Vefat…

CHP'li Belediye Başkan aday adayı evinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Üreticilere Yönelik Bitki Koruma Ürünleri Eğitimi Düzenlendi

Elektrik direğine çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Manisalı Atletlerden Türkiye Üçüncülüğü

Saruhanlı’da Sigarayı Bırakma Günü İçin Farkındalık Standı Kuruldu

Üzüm Düğün Salonu Yenilendi, Hizmete Açıldı

Sobanın parlaması sonucu yaralanan çocuk kurtarılamadı

İki kız kardeşin hayatını kaybettiği kazada aranan şüpheli yakalandı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SESO'DA Gürcan Cengiz, başkan seçildi

Saruhanlı'da vefat...

Manisa Ticaret Borsası’ndan Saruhanlı İlçe Tarımına Ziyaret

Saruhanlı’nın Nüfusu 58 Bin 475 Oldu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Gülşah Durbay Futbol Turnuvası’nda Taşdibi Güldü

Hafız Öğrencilerden Ekrem Başkan’a Teşekkür Ziyareti

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 3.10.2023 17:46:00 1982 0
Tarih: 03.10.2023 17:46 Güncelleme: 03.10.2023 17:49
Haberi Sesli Oku