Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Öğrenciler Bir Altın Birde Bronz Madalya Getirdi

Öğrenciler Bir Altın Birde Bronz Madalya Getirdi

Neval Yaralı Milli Egemenlik Satranç Kulübü yıldız sporcuları Santraç Turnuvasından 2 Altın, 1 de Bronz Madalya İle Döndüler.

SARUHANLI - Neval Yaralı Milli Egemenlik Satranç Kulübü yıldız sporcuları Santraç Turnuvasından 2 Altın, 1 de Bronz Madalya İle Döndüler.

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık 8-9 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen Manisa Atatürk Haftası Satranç Turnuvasında Saruhanlı Gençlik Merkezi ve Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan kurslarda yetişen Neval Yaralı Milli Egemenlik Satranç Kulübü yıldız sporcuları başarı elde ettiklerini bildirdi.

Işık, turnuvaya katılan öğrencilerden Nursena Koç ve Ali Osman Yörük Bölge 1.`si olarak 2 altın, Rümyesa Altıntop da Bölge 3. olarak Bronz madalya alarak çok güzel bir başarıya imza attılarını kaydetti.

Sezonun 3.büyük turnuvasını kulüp oyuncuları 2 altın ve 1 brozn madalya ile tamamlandığını ifade eden İlçe Müdürü Işık, “Çalıştırıcılığını Hasan Uğur Özçelik ve Veli Yıldız hocalarımızın yaptığı satranç kulübü Türkiye Şampiyonasına sporcu göndermek için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Emeği geçen başta Kurumumuz çalışanlarına, İlçe Spor Müdürü Sertan Demirel ve Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür ediyor, başarının devamını diliyorum.” 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor