Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    38,20% 0,30
  • EURO

    43,99% 1,35
  • GRAM ALTIN

    4153,92% 1,90
  • Ç. ALTIN

    6615,74% 0,00

Öğrenciler Sardes Antik Kenti çevresinde doğa yürüyüşü yaptı

Öğrenciler Sardes Antik Kenti çevresinde doğa yürüyüşü yaptı

Öğrenciler Sardes Antik Kenti çevresinde doğa yürüyüşü yaptı

Öğrenciler Sardes Antik Kenti çevresinde doğa yürüyüşü yaptı
Manisa'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Salihli Sardes Antik Kenti çevresinde doğa yürüyüşü düzenlendi.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Salihli ilçesinde bulunan Sardes Antik Kenti çevresinde 30 öğrenciyle birlikte doğa yürüyüşüne katıldı. İl Müdürü Uğurelli, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda öğrencilerin aktif olduğu alternatif öğrenme ortamlarının, öğrencilerin fiziksel aktivite alışkanlıklarını geliştirmeye ve sosyal etkileşimlerini artırmaya yönelik güzel bir adım olduğunu vurguladı. Uğurelli, doğayla iç içe geçen bu etkinlik sayesinde öğrencilerin, hem bölgenin tarihi dokusunu yakından tanıma fırsatı bulduğunu hem de doğa sevgisi ve çevre bilinci kazanma yönünde önemli kazanımlar elde ettiğini ifade etti.
Doğa yürüyüşü esnasında öğrenciler doğaya ait gözlemlerini çektikleri fotoğraflar ile ölümsüzleştirdi. Etkinlik sonrası Milli Eğitim Müdürü Uğurelli, en beğenilen fotoğrafı çeken öğrenciyi ödüllendirdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor