SARUHANLI - Saruhanlı Orman Şefliği tarafından, Cumhuriyet İlkokulunda öğrencilere “Orman yangınları ile mücadele eğitimi” verildi.

Eğitimi veren, Saruhanlı Orman Şefliği ekiplerinden Harun Kolcu ve Mehmet Sadık, yapılan faaliyetlerden ormanların korunması noktasında yangınla mücadele çalışmalarının nasıl yapıldığı anlatıldı.

Etkinlikte, bir yangın esnasında neler yapılması gerektiği, Telsiz Konuşmalarının ve iletişimin nasıl yapılması gerektiği, yangınla mücadele kapsamında faaliyet gösteren kurumumuzun çalışanlarının nasıl özveri ile çalıştığının bilgileri uygulamalı olarak anlatıldı.

Bu etkinlik ile geleceğin yangın savaşçıları hayatlarında asla unutmayacağı uygulamalı bir etkinliği yaşayıp, Alo 177 Orman İhbar hattının da nasıl kullanılacağının bilgisini edinerek bilinçli bir birey olma yolunda adım atmış oldular.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Yüksek, bu anlamda emeği geçen Saruhanlı Orman İşletme şefliği ekibine teşekkür ediyorum.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 23.12.2019 11:35:00 1125 0
Tarih: 23.12.2019 11:35 Güncelleme: 23.12.2019 11:35
Haberi Sesli Oku