Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Öğrenci Velilerine Seminer Verildi

Öğrenci Velilerine Seminer Verildi

GÖLMARMARA - Gölmarmara'da Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında velilere yönelik "Okul Öncesi Eğitiminde Anne Baba Tutumları" adlı seminer verildi.

ÖĞRENCİ VELİLERİNE SEMİNER

 

GÖLMARMARA - Gölmarmara’da Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında velilere yönelik “Okul Öncesi Eğitiminde Anne Baba Tutumları” adlı seminer verildi.

 

Tahir Ayşe Barutçuoğlu Anaokulu tarafından düzenlenen semineri Rehber Öğretmen Gülhizar Türkhan tarafından verildi. Seminer sinevizyon eşliğinde gerçekleştirildi. 

 

Rehber Öğretmen Gülhizar Türkhan: “Çocuklarda eğitimin birinci basamağı olan okul öncesi dönemdeki çocukların anne babaların tutumları değerlendirildi. Bu dönemde anne babanın tutumları çocuk üzerinde etkisi büyük olacaktır. Ne aşırı koruyucu ne de otoriter olunmamalı, demokratik bir tutum sergilemeliler” dedi

 

Okul Müdürü Ahmet Yurttakal; “Okullar Hayat Olsun Projesi çerçevesinde bu tür seminerlerle velileri sürekli okulla irtibatlı hale gelmesini sağlamak istiyoruz. Böylelikle velilerimizin eğitime katılması, çocuklarına bakış açılarını değiştirmek ve günlük hayatta yaşanabilecek bazı sorunlarla ilgili çözüm yolları önermektir”  dedi.

 

Katılan tüm velilere “Katılım Belgesi” verildi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor