SARUHANLI - Gelecek Partisi Politikaları İzleme Kurulu Üyesi ve Manisa İl Koordinatörü Gizem Satıoğlu Öcmenler Regaib Kandili nedeniyle mesaj yayımlayarak Türk ve İslam Dünyası'nın Kandilini kutladı. Kandillerin kardeşlik duygularının, manevi hassasiyetin, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı özel geceler olduğunu kaydeden Öcmenler Türkiye'nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu siyasi hırsların manevi değerlerin ve milli bekanın önüne geçmemesi gerektiğini kaydetti.

 Regaib Kandili nedeniyle mesaj yayımlayarak Türk ve İslam Dünyası'nın Kandilini kutlayan Gelecek Partisi Politikaları İzleme Kurulu Üyesi ve Manisa İl Koordinatörü Gizem Satıoğlu Öcmenler birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu kaydederek, “Başka Türkiye yok!” vurgusunda bulundu. Siyasi ihtirasların maneviyatı köreltmemesi gerektiğini belirten Öcmenler, “Bizim için hasıl olan devlettir, vatandır, bayraktır ve bu gökkubbe altında devletimize, milletimize hiç bir ihtirasa kapılmadan hizmet etmektir. Allah'ın izniyle bu aziz vatan toprakları üzerinde bayraklar inmeyecek, ezanlar dinmeyecek” diye konuştu.

KANDİLLER AYNI ZAMANDA MUHASEBE GECELERİDİR

Kandil gecelerinin aynı zamanda kişinin kendi kendisiyle muhasebe etmesi gereken geceler olduğunu kaydeden Öcmenler sözlerine şöyle devam etti, “Herkes bu gece mübarek Regaib Kandil gecesinin feyziyle birlik ve beraberlik duygularını daha da güçlü kılarken bir taraftan kendisiyle, “Ben bu vatan toprakları üzerinde vatanıma, devletime, milletime yeterli hizmeti ediyor muyum? Bu toprakların üzerinde bahtiyar bir şekilde yaşarken sevaplarım, güzelliklerim, hizmetlerim yeterli mi? günahlarım, hatalarım var mı var ise bunları nasıl düzeltebilirimin de muhasebesini yapmalıdır. Unutmayalım ki Dünya'nın en güzel toprakları üzerinde yaşıyoruz ve hepimizin bu vatana hizmet borcu var. Bir tarafta hizmetimizi yaparken bulunduğumuz konum, mevki, madde zenginliği bizi ihtiraslarımıza yenik düşülmemeli. Siyasi, ticari ve ekonomik hırslar hiç bir zaman ülkemizin, bu vatan topraklarının bekasından daha önemli değildir. Allah bizleri ihtirastan kurtulsun, ihlas sahibi olmamızı vesile kılsın inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle Türk ve İslam Dünyası'nın Regaib Kandilini kutluyorum. Terörle mücadelenin kahramanlarına, askerimize, polisimize bu mübarek Kandil gecesinde hayır dualarımı gönderiyor, Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”  



Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 27.02.2020 16:19:00 1596 0

Tarih: 27.02.2020 16:19

Haberi Sesli Oku