SARUHANLI - Gelecek Partisi Politikaları İzleme Kurulu Üyesi Gizem Satıoğlu Öcmenler 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canını kahramanca veren Şehitlerimizi rahmetle andığını ve Türkiye'nin zor ve hassas bir süreçten geçtiğini kaydeden Öcmenler muassır medeniyetler seviyesine yükselmiş güçlü ülke Türkiye hedefine ulaşmanın yegane şartının Çanakkale ve 19 Mayıs ruhuna sahip çıkmakta olduğunu kaydetti.

Türk milletinin adını tarihe kahramanlık destanlıklarıyla yazdırdığını kaydeden Gelecek Partisi Politikaları İzleme Kurulu Üyesi Gizem Satıoğlu Öcmenler 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. “Ecdadımız topraklarımızı ele geçirmek isteyen emperyalist egemen güçleri Çanakkale Boğazı'nın sularına gömerek bize gururla anlatacağımız bir zafer, huzurla yaşayacağımız bir vatan bırakmıştır” diyen Öcmenler, “Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca kanıtlamışlardır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde aktarmaktır.

ÇANAKKALE TARİHE YAZILMIŞ BÜYÜK BİR DESTANDIR

"Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır" diyen Öcmenler sözlerini şöyle sürdürdü, "Bu kutsal emanetin tarih boyunca her zaman dahili ve harici düşmanları olmuştur. En son 15 Temmuzda bir kez daha gördük ki tüm terör örgütleri ve bunların işbirlikçileri topyekûn ülkemizi yok etmeye, bölmeye çalışmışlar ancak milletimizin güçlü feraseti ve devletine olan sonsuz inanç ve bağlılığı ile yerle yeksan edilmişlerdir. Milletimiz canı pahasına bir kez daha destan yazmıştır. Milletimiz şehitlerimizi asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yüreğimizde taşımak ve yaşatmak, onların emaneti olan değerli ailelerine sahip çıkmak onların acılarını, üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak bizlerin üzerine düşen milli bir görev, görevin ötesinde büyük bir onur ve vefa borcudur. Bugün huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu topraklarda bizlere düşen görev Çanakkale ve 19 Mayıs ruhuna sahip çıkarak her türlü hile ve tuzağa rağmen kardeşçe bir ve beraber yaşama arzumuzu, vatanımızı ve bağımsızlığımızı 105 yıl önceki gibi aynı kararlı irade ile korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünde gösterdikleri eşsiz mücadelenin bilinciyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 17.03.2020 14:48:00 0

Tarih: 17.03.2020 14:48

Haberi Sesli Oku