Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10240,25%0,31
  • DOLAR

    32,37% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2395,27% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00

O Kuyumcular Tutuklandı

O Kuyumcular Tutuklandı

Vatandaşı 10 milyon TL dolandırdığı öne sürülen 2 kuyumcu tutuklandı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, kısa vadede altın alım satımı yaparak vatandaşları yüksek kar sağlayacağı vaadiyle dolandırdığı iddia edilen 2 kuyumcu çıkarıld

SARUHANLI - Vatandaşı 10 milyon TL dolandırdığı öne sürülen 2 kuyumcu tutuklandı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, kısa vadede altın alım satımı yaparak vatandaşları yüksek kar sağlayacağı vaadiyle dolandırdığı iddia edilen 2 kuyumcu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Piyasadan yaklaşık 10 milyon topladıkları öğrenilen kuyumcular hakkında yaklaşık 200 kişinin emniyete giderek suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Şehzadeler ilçesi Kuyumcular Çarşısı olarak bilinen Dr. Sadık Ahmet Caddesinde kuyumculuk yapan A.T. ile M.Ö.'nin iş yerinin kapalı olduğunu öğrenen ve bu kişilere ulaşamayan bir grup vatandaş, geçtiğimiz Cuma akşamı dükkân önünde toplanarak dolandırıldıklarını ve kuyumculara ulaşamadıklarını belirtti. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi, kalabalık grubu sakinleştirmeye çalıştı. Kuyumcuların kısa vadede altın alım satımı yaparak yüksek kar elde etme vaadiyle vatandaştan para topladığı öne sürülürken emniyete yapılan şikâyetler üzerine kuyumcular A.T. ile M.Ö. gözaltına alındı. Yaklaşık 200 mağdur da emniyete giderek 2 kuyumcu hakkında şikâyetçi oldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 kuyumcu bugün adliyeye sevk edildi. Hâkim karşısına çıkan 2 kuyumcu da tutuklanarak cezaevine gönderildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor