Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

O Proje Meyve Vermeye Başladı

O Proje Meyve Vermeye Başladı

SARUHANLI - Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden göç ederek Saruhanlı'ya gelen vatandaşların sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarını çözmek için hazırlanan "El Ele Güzel Günlere" projesi meyve vermeye başladı.

El Ele Güzel Günlere Projesi…

MEYVE VERMEYE BAŞLADI

 

SARUHANLI - Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden göç ederek Saruhanlı’ya gelen vatandaşların sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarını çözmek için hazırlanan “El Ele Güzel Günlere” projesi meyve vermeye başladı.

 

Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden göç edip gelen vatandaşların yoğunluklu olarak Hacırahmanlı Beldesi ve bu beldeye yakın mesafede bulunan Azimli köyünde ikamet ettiklerini belirtti.

 

Bu yerleşim yerlerinde kaynaşma, birlik ve beraberlik sağlamak için belirli aralıklarda çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Otcu, bunun meyvelerini almaya başladıklarını dile getirdi.

 

Önümüzdeki dönemlerde de yine bu yerleşim yerlerinde bir dizi programlar gerçekleştireceklerini anlatan Otcu, söz konusu projeyi yürüten kurul ve uygulayıcı birimlerle düzenledikleri toplantıda hayata geçirecekleri etkinlikleri belirlediklerini kaydetti.

 

Kaymakam Otcu, “Ele ele güzel günlere projesi” kapsamında geçtiğimiz aylarda Yaşlılara Saygı Haftası, Anneler Günü ve Şiir Dinletisi, Çocuklarda Beslenme ve Kişisel Hijyen Eğitimi, “Reflektör Tak, Görünür Ol” etkinliklerini Hacırahmanlı Beldesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor