Gazetemizde geçtiğimiz günlerde çıkan haberin yankıları yürüyor.
GÜNDEM - Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki bacağı kesilmiş hastayı sırtında evine kadar taşıyan ambulans şoförünü "Bizim böyle yiğitlere ihtiyacımız var." sözleriyle övdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa´nın Saruhanlı ilçesinde, iki bacağı kesilmiş hastayı sırtında evine taşıyan ambulans şoförü Çetin Karamanlar´ı örnek göstererek, "Allah ondan razı olsun. Bizim böyle yiğitlere ihtiyacımız var" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen "Kaymakamlar Toplantısı"na katıldı.
-500 METRE SIRTINDA TAŞIDI-
Manisa´nın Saruhanlı ilçesinde, 112 Acil Servis ambulans şoförü Çetin Karamanlar, diyabet hastalığı nedeniyle iki bacağı diz üzerinden kesilen bir hastayı, evinin bulunduğu sokak alt yapı çalışması nedeniyle kapalı ve çamurlu olduğu için yaklaşık 500 metre sırtında taşıyarak evine ulaştırmıştı.
Görüntüler basında yayınlanınca bu hareketi herkesin takdirini topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün Beştepe´deki kaymakamlar toplantısında yaptığı konuşmada Karamanlar´ı örnek gösterdi.
"AŞKINAN ÇALIŞAN YORULMAZ"
Neşet Ertaş´a babasının söylediği "Aşkınan çalışan yorulmaz" ifadesini anımsatan Erdoğan, ülkesi ve milleti için aşkla, sevgiyle, tutkuyla çalışanların asla yorulmayacağını söyledi. Her başarının gücü ve azmi biraz daha artıracağına işaret eden Erdoğan, yapılan hizmetler karşılığında alınan "Allah razı olsun" sözünden daha değerli bir armağan ve hediyenin olamayacağını ifade etti.
"BİZİM BÖYLE YİĞİTLERE İHTİYACIMIZ VAR"
İki bacağı kesilmiş yaşlı amcanın ve eşinin de Sağlık Bakanlığı personeline yaptığı hizmet karşılığında "Allah razı olsun" dediğini ifade eden Erdoğan, en büyük servetin bu olduğunu belirtti. Erdoğan, "Allah ondan razı olsun. Bizim böyle yiğitlere ihtiyacımız var" dedi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 11.01.2018 10:50:08 732 0

Tarih: 11.01.2018 10:50
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00