SARUHANLI - Manisa’nın Ünlü Simalarından Hayırsever İşadamı Sadık Özkasap ve Annesi Reyhan Özkasap tarafından Nuriye Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi yaptırılacak.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Hayırsever Sadık Özkasap ve annesi Reyhan Özkasap tarafından Nuriye Mahallesi’ne yaptırılacak olan 2 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolü imzalandı.

Bahçe duvarları ile beraber proje ve inşaatı Hayırsever Sadık Özkasap ve Reyhan Özkasap tarafından yaptırılarak Manisa İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolü Vali Yaşar Karadeniz, Kayma Necmettin Yalınalp, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca ile Manisa Ticaret Borsası Başkanı Hayırsever Sadık Özkasap ve annesi Reyhan Özkasap tarafından imzalandı.

Geçen yıl vefat eden babası Kamil Özkasap adına kalıcı bir eser bırakmak istediklerini söyleyen Manisa Ticaret Borsası Başkanı Hayırsever Sadık Özkasap, Nuriye Mahallesi’nde böyle bir eksiklik gördüklerini ve yaklaşık 2700 kişinin yaşadığı bir mahalleye böyle bir yatırım ve hayır yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Manisa’da bu tür hayır yapan vatandaşlara teşekkürlerini ileten Vali Karadeniz, “Manisalılar memleketlerinin ihtiyaçlarını gidermek adına hayır ve yatırım işlerini hem sağlık, hem eğitim hem de diğer hizmet alanlarında yaparak topluma ve ilimize katkı anlamında üzerlerine düşeni yapıyorlar. Bu çalışmalarda hızlı yol almamızı sağlayacak olan ana etken de hizmete dört koldan sarılmakla mümkün. Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, sivil kişiler ve hayırseverler hep birlikte olduğumuzda, hep birlikte iş yaptığınızda ortaya çok daha güzel eserlerin çıktığını görüyoruz. Bu anlamda aile sağlığı merkezimizin yapılmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. İlimize ve Saruhanlı’ya hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

-Kamil Özkasap’ın adı verilecek-

140 m2 alana 2 Hekimlik yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’ne Sadık Özkasap’ın babası ve Reyhan Özkasap’ın eşi vefat eden Kamil Özkasap’ın adı verilecek.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 8.10.2022 12:50:00 1550 0
Tarih: 08.10.2022 12:50 Güncelleme: 08.10.2022 12:50
Haberi Sesli Oku