SARUHANLI - Manisa’nın Ünlü Simalarından Hayırsever İşadamı Sadık Özkasap ve Annesi Reyhan Özkasap tarafından Nuriye Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi yaptırılacak.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Hayırsever Sadık Özkasap ve annesi Reyhan Özkasap tarafından Nuriye Mahallesi’ne yaptırılacak olan 2 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolü imzalandı.

Bahçe duvarları ile beraber proje ve inşaatı Hayırsever Sadık Özkasap ve Reyhan Özkasap tarafından yaptırılarak Manisa İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolü Vali Yaşar Karadeniz, Kayma Necmettin Yalınalp, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca ile Manisa Ticaret Borsası Başkanı Hayırsever Sadık Özkasap ve annesi Reyhan Özkasap tarafından imzalandı.

Geçen yıl vefat eden babası Kamil Özkasap adına kalıcı bir eser bırakmak istediklerini söyleyen Manisa Ticaret Borsası Başkanı Hayırsever Sadık Özkasap, Nuriye Mahallesi’nde böyle bir eksiklik gördüklerini ve yaklaşık 2700 kişinin yaşadığı bir mahalleye böyle bir yatırım ve hayır yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Manisa’da bu tür hayır yapan vatandaşlara teşekkürlerini ileten Vali Karadeniz, “Manisalılar memleketlerinin ihtiyaçlarını gidermek adına hayır ve yatırım işlerini hem sağlık, hem eğitim hem de diğer hizmet alanlarında yaparak topluma ve ilimize katkı anlamında üzerlerine düşeni yapıyorlar. Bu çalışmalarda hızlı yol almamızı sağlayacak olan ana etken de hizmete dört koldan sarılmakla mümkün. Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, sivil kişiler ve hayırseverler hep birlikte olduğumuzda, hep birlikte iş yaptığınızda ortaya çok daha güzel eserlerin çıktığını görüyoruz. Bu anlamda aile sağlığı merkezimizin yapılmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. İlimize ve Saruhanlı’ya hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

-Kamil Özkasap’ın adı verilecek-

140 m2 alana 2 Hekimlik yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’ne Sadık Özkasap’ın babası ve Reyhan Özkasap’ın eşi vefat eden Kamil Özkasap’ın adı verilecek.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 8.10.2022 12:50:00 1597 0
Tarih: 08.10.2022 12:50 Güncelleme: 08.10.2022 12:50
Haberi Sesli Oku