SARUHANLI/NURİYE - Saruhanlı Belediyesi Nuriye mahallesinin çehresini değiştirecek çalışmaları hayata geçirmeye başladı. Bu kapsamda mahalleye halı saha, basketbol sahası, pergoleli oturma alanları yapıldı. 

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada mahallelerde büyük bir değişim hamlesi başlattıklarını kaydetti. 

Bu kapsamda Nuriye Mahallesine dev bir sosyal tesis inşa ettiklerini ifade eden Yaralı, tesisin içinde yer alan halı saha, basketbol sahası ve pergoleli oturma alanı yapımının tamamlandığını kaydetti. 

Tesis projesi içinde bulunan kafeterya, piknik alanları, yürüyüş yolları, egzersize dayalı spor yapılmasına imkan tanıyan spor aletleri ve çocuk oyun parklarının da kısa süre içinde yapılacağını belirten Yaralı, şunları kaydetti; 

?Nuriye mahallemizde çok güzel yatırımları hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımızın bir kısmının tamamladık. Halı ve basketbol sahası ile pergoleli oturma alanlarının yapımı tamamlandı. Diğerlerinin de yapımı devam ediyor. Projemiz içinde bulunan kafeterya, piknik alanları, yürüyüş yolları, fitness spor aletleri ve çocuk oyun parkları da yakında yapılacak. Nuriye mahallemiz büyük bir hizmet alıyor. Yatırımlarımız 50 mahallemizin tamamında devam edecek?

Nuriye cami bahçesinde ki tuvaleti de yenilediklerini bildiren Yaralı, yapılan ve yapılacak hizmetlerin hayırlı olmasını dileyerek, ?Halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getiren bir yönetim anlayışıyla ilk günkü heyecanımızı koruyarak hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz? dedi.

 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.07.2016 17:09:09 763 0
Tarih: 28.07.2016 17:09 Güncelleme: 28.07.2016 17:09
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri