MAGAZİN - Özge Uzun´un sunduğu ?Hayat Başlasın? programına konuk olan Nükhet Duru, aldatılan kadının mantıklı davranması gerektiğini söyleyerek ?çok aldatıldım ama rakam veremem, kadın erkeklerin aldatma saçmalıklarını görmezden gelebilir ve vakti gelince intikamını almalıdır? dedi.

Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00´da Özge Uzun´un sunumuyla Lifetime´da canlı yayınlanan ?Hayat Başlasın? programına konuk olan Nükhet Duru, kadınların aldatılması ile ilgili kendi hayatından örnekler verdi. Duru, yuvayı kadınların devam ettirdiğini dile getirerek şu çarpıcı açıklamalarda bulundu:

ÖNCE GÖRMEZDEN GEL SONRA İNTİKAM AL

?Tek gecelik ilişki aldatılmak sayılmaz demiştim. Ben bunu şu açıdan söyledim; kadınlar mantıklıdır, yuvayı kadın devam ettirir. Erkeklerin tek gecelik aldatma gibi bazı saçmalıklarını kadın görmezden gelebilir. Çocuklar için devam etmeli. Vakti gelince intikam alınmalı. Çok aldatıldım ama rakam veremem.

KADIN AYARTIR ADAMI

Nükhet Duru´nun kocasını ayartmak kadınlara galibiyet duygusu veriyor. Kadın ayartır adamı. Erkek birini severken çok rahat kandırılır. En fazla beş dakika bir erkeğin gözüne bir kadın baktı mı hemen kandırılır. Başkasını seviyorsa bile kandırılır.?

ÜZÜLMEMEK İÇİN TELEFONU KARIŞTIRMAM

Bu samimi açıklamaların yapıldığı anlarda Nükhet Duru´nun doğumgünü de stüdyoda kutlandı. Kalbinin boş alduğunu ama her an kapıyı aralabileceğini de belirten Nükhet Duru ?kimsenin ruhunun yaşı yoktur, bedeninin yaşı vardır. Bir süredir kalbim boştu, şimdi kapı arayabilirim. Daha aralamadım. Benim normal halim işveli cilveli. İlişkilerimde kendimi üzmemek için sevgilimin telefonunu karıştırmam? dedi.

RAFET´İN YOLU AÇIK OLSUN

Programın diğer konuğu Ezo Genç ise Rafet El Roman´a dargın olduğunu belirterek ?yolu açık olsun? dedi. Aşk acısı yaşadığını da kaydeden genç sanatçı acısının yavaş yavaş geçtiğini de sözlerine ekledi.

SİNAN AKÇIL EBRU ŞALLI İLE EVLENİR

Cem Yılmaz´ın sinemada istediğini bulamadığını iddia eden Özgür Aras insanların ünlü komedyenden başka şeyler beklediğini ifade etti. Mide ameliyatı geçirip 25 kilo veren Aras, bu süreçte çok zorlandığını da belirtti. Özgür Aras Sinan Akçıl´ın Ebru Şallı ile evleneceğini, Akçıl´ın ayrılıklardan beslenerek şarkı yaptığını söyledi.



Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

İsrail'in rahat durmaya niyeti yok: Lübnan'ı bir kez daha vurdular

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.05.2016 11:37:14 729 0
Tarih: 19.05.2016 11:37 Güncelleme: 19.05.2016 11:37
Haberi Sesli Oku