ASAYİŞ - Adana´da bir genç kızın, nişanlısının hediye ettiği telefonu düşürüp kırması hayatına mal oldu. Nişanlısının kızıp ayrıldığı genç kızın bu nedenle kendini asarak intihar ettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent-Cumhuriyet Mahallesi´nde 19 Kasım 2015 tarihinde meydana geldi. Şanlıurfa´nın Siverek ilçesine bağlı Uzunziyaret köyünde yaşayan Sultan G. (22) kısa süre önce nişanlandı. Sultan G. 2 ay önce de düğün parası ve ailesine katkıda bulunmak için tarım işçiliği yapmak üzere Adana´da yaşayan amcasının oğlu İsmail G.´nin evine geldi. 

Bahçelerde tarım işçisi olarak çalışan Sultan G, kaldığı akrabalarının evinde kendini astı. Akrabaları tarafından asılı halde bulunan genç kız için sağlık ekipleri çağrıldı ancak ekip geldiğinde Sultan G.´nin hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı. Otopsinin ardından genç kızın cenazesi yakınları tarafından alınarak Siverek´te toprağa verildi.

Olaydan sonra polisin yaptığı araştırmada genç kızın intihar nedeni ise herkesi şok etti. Akrabası İsmail G. (34) verdiği ifadede genç kızın, bahçelerde çalışmak için Siverek´ten yanlarına geldiğini belirterek, "Sultan amcamın kızı olur. 2 aydır bizde kalıyordu. Bahçelerde hep beraber çalışıyorduk. Nişanlısı bir süre önce cep telefonu gönderdi. Sultan da cep telefonunu düşürüp kırmış. Nişanlısı telefonun kırılmasına çok sinirlenmiş. Durumu Sultan´ın ailesine anlatıp nişanı bozduğunu söylemiş. Bu duruma Sultan çok üzüldü. 2-3 gündür içine kapanık haldeydi. Telefonun kırılması üzerine nişanlısının kendisini terk etmesine üzülüp intihar ettiğini sanıyoruz? dediği öğrenildi. 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

akan Bak, Soma’da stat açılışı yaptı

Saruhanlı'da vefat...

TIR'a Arkadan Çarpan Otomobilde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

KAYINPEDER, GELİNİNİ TABANCAYLA YARALAYIP, ONUN KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gençlerden ‘sürdürülebilir turizm’ vurgusu

EGİAD 35. yılını görkemli bir geceyle kutladı

77 yaşındaki adam eşini baltayla öldürüp banyoya gömdü

Defne fidanları toprakla buluştu

Şehzadeler Belediyesi, Başkan Gülşah Durbay’ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı

Ferdi Zeyrek davası Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediliyor

Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 1.12.2015 10:16:47 669 0
Tarih: 01.12.2015 10:16 Güncelleme: 01.12.2015 10:16
Haberi Sesli Oku