Tarih: 19.03.2016 13:46

NİSAN, EFE´YE YARDIM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

DİZİ - Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye´nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver´in paylaştıkları, yönetmenliğini Murat Onbul´un üstlendiği ?Kış Güneşi´ 22 Mart Salı günü, saat 20.00´de Show TV´de 5. bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

HER ŞEYİ HATIRLIYOR

Mazhar ve Leyla´yı öpüşürken gören Efe, geçmişine dair her şeyi hatırlar. Babası ve Mete´nin ölümünde Mazhar´ın parmağı olduğuna emindir. Öte yandan Kadim, peşindeki polislerden kaçarken yaralanır. Efe, Kadim´e yardım etmeye giderken Nisan onu yalnız bırakmaz ama Nisan´ın bir anlık dikkatsizliği başlarına çok daha büyük sorunlar açacaktır. 

FATMA, EFE´NİN PEŞİNDE

Yakup´un adamları tarafından, karnındaki bebeğin alınması için zorla hastaneye götürülen Seda, Mete´deki değişikliklere anlam verememektedir. Mete ile Nisan´a hamileliğini açıklayan Seda, Mete olarak bildiği ikizi Efe tarafından hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Efe´nin öldüğüne bir an bile inanmayan Fatma ise bu işin peşini bırakmaya niyetli değildir. Fatma´nın tesadüfen bulduğu bir iz, onun haklı olduğunun kanıtıdır. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —