MANİSA - Manisa´da Beşiktaşlı genç çift, nikah tarihi olarak gönül verdikleri takımın kuruluşunun 116. yıl dönümünü seçti.

Salona Beşiktaş marşı ile giren çift, nikah masasına da formalarıyla oturdu.

Manisa´da fanatik bir öğretmen çift, gelinlik ve damatlık yerine tuttukları takımlarının formasını giyerek nikah masasına oturdu. Özel bir lisede öğretmenlik yapan genç çift, bundan 1 yıl önce tanıştı. Fizik öğretmeni İlteriş Yurttürk ve matematik öğretmeni Merve Bozoğlu´nun birbirlerine olan sevgisi aşka dönüştü. Evlenmeye karar veren genç çift, çocukluk hayallerini gerçekleştirdi. Nikah tarihleri için Beşiktaş´ın 116. yıl dönümünü bekleyen çift, Beşiktaş formalarıyla nikah masasına oturdu. Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Meral Tuna tarafından kıyılan nikah sonrası yeni evli çift, kartal pozu vermeyi de ihmal etmedi.

Fizik öğretmeni damat İlteriş Yurttürk, doğuştan Beşiktaş taraftarı olduğunu belirterek, "Ben Beşiktaşlıyım. Eşim de Beşiktaşlı olunca, böyle güzel ve anlamlı bir günde nikahımızı kıydık. Aynı kurum altında çalışıyorduk. Orada karşılaştık ve orada tanıştık. Bugünü Beşiktaş´ın özellikle 116. kuruluş yıl dönümü olduğu için seçtik. Çok mutluyuz" dedi.

Matematik öğretmeni Merve Bozoğlu ise, "Çok heyecanlıyım. Sevgilim zaten Beşiktaşlı, ailem de Beşiktaşlı. Güzel bir denk geliş oldu. Benim böyle bir hayalim yoktu. Daha çok eşimin vardı. Beni kandırdı" diye konuştu.



Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 20.03.2019 08:49:42 910 0
Tarih: 20.03.2019 08:49 Güncelleme: 20.03.2019 08:49
Haberi Sesli Oku