Anahtar Kelimeler: 0

TARİŞ DE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

 

SARUHANLI - Tariş Üzüm Birliği’ne bağlı olarak Saruhanlı’da faaliyet gösteren 54 No’lu Üzüm Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına, Nevzat Belek yeniden seçildi.

 

54 No’lu Saruhanlı Üzüm Tarım Satış Kooperatifi’nin olağan Genel Kurulu Belediyeye ait Üzüm Otel’in toplantı salonunda yapıldı.

 

Divan Başkanlığına, Kooperatif ortaklarından Salih Derin’in seçildiği genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

 

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’in de katıldığı genel kuruldaki konuşmaların ardından 3 yıl görev yapmak üzere, Kooperatif Başkanı, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Birlik temsilcilerinin seçimine geçildi.

 

 - Belek Yönetecek, Ünsalan Denetleyecek -

 

Mevcut Başkan Nevzat Belek ile eski başkanlardan Recep Ünsalan’ın aday olduğu seçimde 163 delegeden 127’si oy kullandı. 65 oy alan Nevzat Belek yeniden başkan seçildi. Recep Ünsalan ise 54 oy aldı. 8 oy ise geçersiz sayıldı.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı temsilcisi Kazım Duran ile Tariş Üzüm Birliği temsilcisi Derya Özcan’ın nezaretinde yapılan ve yönetim kurulu seçimini kazanan Nevzat Belek’in listesinde şu isimler yer alıyor; Hasan Avcı, İsmail Yavaş, Necdet Hasar, Şaban Yüncüler.

 

Denetim kurulu seçimini ise Başkanlık seçimini kaybeden Recep Ünsalan’ın listesi kazandı. Ünsalan’ın listesi 64, Nevzat Belek’in listesi 59 oy aldı. Ünsalan’ın Denetim Kurulu listesinde şu isimler bulunuyor; Muharrem Göral, Mehmet Alten.

 

Birlik temsilciliğine de Nevzat Belek, Hüseyin Erişken ve Hayri Sarıgöl seçildi.

 

 - Kooperatifin En Yaşlı Üyesi -

 

Bu arada seçimlerde Kooperatifin en yaşlı üyesi olduğu öğrenilen Adiloba köyünden Hayrunnisa Karakaya da (80) genel kurulda oy kullandı.

 

Oğlu Mehmet Emin Karakaya ile salona gelen Hayrunnisa Karakaya, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Eşini 1976 yılında kaybeden 5 çocuk, 9 torun sahibi Karakaya, 20 yıldır Tariş ortağı olduğunu ve ilerleyen yaşına aldırmadan hala çiftçilik yaptığını kaydetti.

 

Muammer Kökcüoğlu



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
24.11.2012 17:06:51 806 0

Tarih: 24.11.2012 17:06
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00