Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden ünlü oyuncu Nejat İşler’in doktoru yeni bir açıklama yaptı.

Sanatçı Nejat İşler’in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, saat 19.00 itibariyle şu bilgileri verdi:

“Hastamız Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştığımız; ‘yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği’ bilgisini tekrarlamak istiyoruz. Yine aynı açıklamada, uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını söylediğimiz Nejat İşler’in, bu durumunda bir değişiklik olmadığını belirtiyoruz.”

Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yeraldığı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederek, “Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

NEJAT İŞLER İÇİN HASTANEDE PANKART AÇTILAR

Bodrumspor taraftar grubu, Asi Tayfa Bodrum, hastane önüne gelerek, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Nejat İşler`e destek oldu.

Yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu ellerinde çiçekler ve üzerinde Nejat İşler`in fotoğrafı bulunan "Dik Dur Eğilme Asi Tayfa Seninle" pankartı ile hastaneye geldiler. Bodrumspor taraftar gurubu Asi Tayfa adına basın mensuplarına açıklama yapan Selim Caner, Nejat İşler`i çok sevdiklerini belirterek şunları söyledi: “Bodrumspor taraftar gurubu Asi Tayfa olarak Nejat İşler’i ziyarete geldik. Acil şifalar dileyip az sonra döneceğiz. Asi Tayfa gurubu olarak arkasında olduğumuzu gösterip dualarımızı beyan edeceğiz”.

Nejat İşler için geçmiş olsun çiçeği yaptıran taraftarlar çiçek ile birlikte Bodrumspor atkısını hastane yönetimine teslim etti. Traftarlar yanlarında getirdikleri üzerinde Nejat İşler`in fotoğrafı bulunan "Dik Dur Eğilme Asi Tayfa Seninle" pankartını hastanenin bayrak direklerine asarak, sloganlar atarak hastaneden ayrıldı.

Bu arada, hastaneden, Gürkan Uygun, eşi Şebnem Uygun, İnanç Konukçu ve şarkıcı Mehmet Erdem de ayrıldı. Gürkan Uygun`un eşi Şebnem Uygun, İşler`in son durumu ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Uygun, "Sevinçliyiz çünkü Nejat`ın durumu iyiye gidiyor. Her geçen dakika sağlık durumu düzeliyor, dualarınızı esirgemeyin" dedi.

Behzat Ç. dizisinde hayalet karakterini canlandıran İnanç Konukçu ve Mehmet Erdem ise Türk halkının dualarını esirgememesini isteyerek, sosyal paylaşım sitelerinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
21.01.2014 09:28:45 506 0

Tarih: 21.01.2014 09:28
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00