MEDYA - Nazlı Ilıcak, programında ağırladığı efsane futbolcu Metin Tekin`in karşısında kaleye geçti.

Nazlı Ilıcak,  Kanal D`de yayınlanan "Pazar Gezmesi" programının bu haftaki bölümü için Metin Tekin`in evine konuk oldu. Tekin, Ilıcak`la sohbetinde dikkat çekici açıklamalar yaptı.

FUTBOL AŞKINI BABAM AŞILADI

Metin Tekin, doğduğundan itibaren futbolla nasıl iç içe olduğunu da anlattı: "Ben 1-1,5 yaşından beri futbol topuyla beraberim. Fotoğraflarım bile var. Babam çok düşkündü futbola. Bu sporu oğluna empoze etmeye çalışan bir babaydı. Benim futbol tutkum da böyle başladı. Mahallelerde oynadım, Kocaelispor`da spor okuluna başladım ve öyle devam etti."

BEN 3 YAŞINDAYKEN BOŞANDILAR

Babası ve annesi ayrıldığında henüz 3 yaşında olan ünlü futbolcu, o günlerden şöyle bahsetti: "Annem ve babam, ben 3 yaşındayken ayrıldı. Babam daha sonra, ben 5 yaşındayken rahmetli olan İnci Hanım`la evlendi. Ben babamla kaldım. Baba figürü bizim ailede daha baskındı. Annemi de gördüm ama daha çok İnci Annem`le beraberdik."

ÇOCUKKEN GALATASARAYLIYDIM

Babası koyu bir Galatasaraylı olan Metin Tekin, sonradan Beşiktaşlı olduğunu söyledi: "Çocukken babam nedeniyle ben de Galatasaraylıydım. Ama sonradan doğruyu buldum. İyi ki de Beşiktaş forması giymişim. Yıllar geçtikçe, bu yaşlara gelince Beşiktaş forması giymenin benim karakterimle de çok özdeşleştiğini düşünüyorum. Ben Beşiktaşlı olmalıymışım, onu anladım."



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 25.05.2015 09:01:47 1226 0
Tarih: 25.05.2015 09:01 Güncelleme: 25.05.2015 09:01
Haberi Sesli Oku