Saruhanlı’da görev yapan gazeteci Mehmet Uğraş (53) sağlığına kavuşmak için 9 aydır karaciğer doku nakli olmayı bekliyor.

İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, karaciğer yetmezliği teşhisiyle tedavi gören Uğraş, nakil olacağı günü ümitle bekliyor.

Rahatsızlığına ilişkin hastanede yapılan rutin kontrollerin ardından evine dönen Uğraş, kendisini ziyarete gelen meslektaşlarına sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Rahatsızlığının geçen yıl Manisa`da özel bir hastanede geçirdiği hemoroid ameliyatının ardından ortaya çıktığını ve yapılan tetkikler sonucunda karaciğer yetmezliği teşhisi konulduğunu anlatan Uğraş, doktorlarının sağlığına kavuşması için karaciğer doku nakline ihtiyaç duyduğunu söylediğini ve organ nakil listesine kaydının yapıldığını belirtti.

Yaklaşık 9 aydır nakil beklediğini, bu sürenin bir kısmını hastanede bir kısmını ise evinde geçirdiğini dile getiren Uğraş şunları kaydetti:

“Doktorlarım, uygun donör bulununca banan haber verecek. Şu an evimde istirahat ediyorum. Zaman zaman karın boşluğumda sıvı birikiyor. Onu da hastaneye gidip aldırıyoruz. Yaklaşık 9 aydır nakil olmayı bekliyorum. Çalan her telefonda belki hastaneden arıyorlardır diye heyecanlanıyorum. O yüzden telefonlara artık eşim cevap veriyor. Kolay değil, bunca yıl hiçbir sağlık sorunu yaşamadan bu yaşıma kadar geldim. Ancak birden bire böyle bir rahatsızlığım ortaya çıktı. İnşallah bu da geçecek ve sağlığıma kavuşacağım.”

Uğraş, yaşadığı bu zorlu süreçte en büyük destekçisinin eşi ve çocukları olduğunu belirterek, rahatsızlığını duyup kendisini arayan ve ziyarete tüm dost ve arkadaşlarını da şükranlarını sundu.



Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 25.10.2013 17:32:37 0
Tarih: 25.10.2013 17:32 Güncelleme: 25.10.2013 17:32
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri