Tarih: 13.10.2018 09:15

´MÜZEYYEN´ VE ŞEVVAL SAM AYAKTA ALKIŞLANDI

Facebook Twitter Linked-in

KONSER - Sahnelenmeye başlandığı günden beri yoğun ilgi gören Müzeyyen müzikali,Kerki ve Solfej düzenlediği ´Güz konserleri´ kapsamında, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu´nda sahnelendi. Gösterildiği her sahnede büyük beğeni toplayan ?Müzeyyen´ İzmirli müzikseverlerden tam not aldı.


Ünlü sanatçı Şevval Sam´ın sahnelediği , Türk müziğinin efsane sesi Müzeyyen Senar´ın hayatından önemli kesitlerin ve iz bırakan şarkıların yer aldığı ?Müzeyyen´ müzikalı, önceki gece İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu´nda sahnelendi. Müzeyyen Senar´ın kızım dediği Şevval Sam tarafından sahnelenen müzikli gösteri, seyirciden tam not aldı. Müzeyyen Senar´ın Bursa´dan İstanbul´a gelişi, Atatürk´ün önünde ilk kez şarkı söyleyişi, gibi önemli anılarının sahnelendiği yaklaşık iki saat süren müzikalde, sanatçının anneliği, aşkları, hüzünleri ve mutluluklarına dair kesitlerde seyirciyle paylaşıldı.

ŞEVVAL SAM´IN ´MÜZEYYEN´ SENAR SEVGİSİ

Konser sonlarına doğru Senar´ın yüzüncü yaşını kutlayan Şevval Sam ?´ Onun adı Müzeyyen, o ölecek değil ya biz ağladığımızda, her aşık olduğumuzda bir daha doğacak´´ sözleriyle Müzeyyen Senar´a olan sevgisini dile getirmeyi ihmal etmedi. Konser finalinde etkinlik alanını dolduran misafirler ayağa kalkarak dakikalarca Şevval Sam´ı ayakta alkışladı. Sam ?´Bu gece burada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim´´diyerek alkışlar eşliğinde sahneden indi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —