Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ediz Barış, Süper Amatör Lig ekibi Mütevellispor’a Çepnidere maçı öncesi çiğ köfte dopingi yaptı

Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Mütevellispor, ligin ikinci haftasında pazar günü konuk edeceği Çepniderespor maçı öncesinde çiğ köfte ziyafetinde buluştu. Geçtiğimiz akşam yapılan idmanın ardından Çiğ köfteci Üzeyir Usta’da buluşan Yeşil-Kırmızılı ekibe Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ediz Barış, çiğ köfte ikramında bulundu.

ENİŞTE’DEN BÜYÜK JEST

Uzakdoğu sporlarında Manisa’nın yetiştirdiği başarılı antrenörlerden biri olan Ediz Barış, Mütevellispor’un kalbinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Antrenör Muharrem Kazer, Takım Kaptanı Mustafa Arı ve futbolcuları ağırlayan Barış, “Mütevelli’nin yeri bende ayrı. Çünkü canım eşim Sevda’m buralı. Bende Mütevelli’li sayılırım. Takımımızın Süper Amatör Lig’e yükselmesi bizleri çok mutlu etti. Kısıtlı imkanlara rağmen ligde başarılı olacaklarına inancım tam. Bu vesileyle takımımıza Çepnidere maçı öncesi moral vermek istedim. İnşallah hafta sonundaki maçta ilk üç puanımızı alacağız” diye konuştu.

KAZER: “ÇEPNİDERE MAÇINI KAZANACAĞIZ”

Mütevellispor Antrenörü Muharrem Kazer ise ziyafet sonrası yaptığı açıklamada, “Eniştemiz daima yanımızda. Daha önce davet etmişti ancak program yoğunluğundan ötürü ancak bugüne buluştuk. Bizim için çok önemli bir buluşmaydı bu. İyi de bir moral oldu. Üzeyir Usta’ya ve eniştemiz Ediz Barış’a teşekkür ediyoruz. Ekibimiz çok genç. Yaş ortalamasını 22’ye indirdik. Öncelikli hedefimiz lige tutunmak ve iyi futbol oynamak. Süper Amatör Lig uzun bir maraton. Biz ikinci beşlinin en üstünde olmak istiyoruz. İlk maçımızda istediklerimizi sahaya yansıtamamıştık. Ancak ilk maçla bu maç çok farklı olacak. Hafta sonunda Çepnidere maçını kazanıp siftah yapacağımıza inanıyoruz” dedi. Çiğ köfteci Üzeyir Kavak da takımın her galibiyetine çiğ köfte ikramını yapacaklarının sözünü verdi.

Manisa Manşet Haber



Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.11.2014 11:46:44 2053 0
Tarih: 01.11.2014 11:46 Güncelleme: 01.11.2014 11:46
Haberi Sesli Oku