Tarih: 04.08.2016 18:01

Mütevellispor´a Sponsor Desteği

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI/MÜTEVELLİ - Süper Amatör Lig´in mütevazı ekibi Mütevellispor, sponsor desteğiyle güçlendi. Yeni sezonda daha farklı bir Mütevelli izletmek için harekete geçen Yeşil-Kırmızılılar, Azmed İnşaat´la anlaşmaya vardı. Firma sahibi Arif Kurt´la bir araya gelen Başkan Halil Güner, anlaşmayı resmiyete döktü.

-GÜNER: ?ÇITAYI YÜKSELTTİK?-

Mütevellispor Başkanı Halil Güner, amatör kulüplerin maddi zorluklarla mücadele ettiğini belirterek, sponsorların önemine dikkat çekti.

Başkan Güner, ?Mütevellispor olarak sadece a takım bazında değil altyapıda da mücadele ediyoruz. Manisa´nın Büyükşehir olmasıyla bizim gibi beldeler, mahalle statüsünde yer aldı. Tabi bu durum, kulübümüzün sorunlarını büyüttü. Saruhanlı Belediyesi´nin destekleriyle liglere katılırken, altyapı faaliyetlerimizi sürdürdük. Geçen sezon dar bütçeyle oluşturduğumuz a takımımız, ligde kalmayı başarırken, oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı.

Hedefimiz, yeni sezonda daha iyi bir Mütevellispor izletmek ve daha yukarılara oynayan iddialı bir takım oluşturmak. Bu sayede Mütevelli´nin bağrından yetişen işadamı Arif Kurt´la yaptığımız sponsorluk anlaşmasıyla çıtayı yükseltebileceğimizi düşünüyorum. Sayın Arif Kurt´a kulübümüze yaptığı maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür ederiz? dedi. Mütevellispor´a tam destek vereceğinin sözünü veren İşadamı Arif Kurt ise, ?Mütevellispor´umuzu daha iyi yerlere getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Çocuklarımıza bir nebze destek olabilirsek ne mutlu bize? diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —