Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Mütevelli´de Kutlu Doğum Yemeğine 3 Bin Kişi Katıldı

Mütevelli´de Kutlu Doğum Yemeğine 3 Bin Kişi Katıldı

SARUHANLI/MÜTEVELLİ - Saruhanlı´nın Mütevelli Mahallesi´nde Mahalle Muhtarı Başkanlığı´nda bir gurup vatandaş ?Kutlu Doğum Haftası? etkinlikleri kapsamında hayır yemeği düzenledi.

SARUHANLI/MÜTEVELLİ - Saruhanlı´nın Mütevelli Mahallesi´nde Mahalle Muhtarı Başkanlığı´nda bir gurup vatandaş ?Kutlu Doğum Haftası? etkinlikleri kapsamında hayır yemeği düzenledi. Kutlu Doğum Hayır yemeğine 3 bin civarında davetli katıldı.

Mütevelli Mahallesi Belediye Parkında gerçekleştirilen hayır yemeğine Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın ile  Ercan Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Bilgin,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak, Siyasi parti temsilcileri Sivil Toplum kuruluşu başkanları, Mahalle sakinleri ve Çevre Mahallelerden çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilere, özel tabldotlar içerisinde cemiyetlerde ikram edilen yöresel yemeklerden oluşan: yahni, pilav, çorba ve irmik tatlısı ikram edildi.

Mütevelli Mahallesi Muhtarı Mehmet İçigen, program sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada; ?Mütevelli Mahallesi halkı olarak Peygamber efendimizin doğum yıldönümü olan Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında bizler de yemekli etkinlik düzenledik. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Kutlu Doğum Hayırımızı Allah kabul etsin? dedi.

Muhtar İçigen, bu yıl ikinci kez gerçekleştirdikleri Kutlu Doğum Hayır yemeğini geleneksel hale getirerek her yıl yaptıklarını sözlerine ekledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor