Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    34,08% 0,21
  • EURO

    38,06% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2845,78% 0,60
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,00

Mütevelli Kötü Kokudan Kurtulacak

Mütevelli Kötü Kokudan Kurtulacak

MÜTEVELLİ - Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, beldede yumurta üretimi yapan bir firmanın çevreye yaydığı tavuk gübresinden kaynaklanan kötü kokuyu 6 ay içinde ortadan kaldırmak için söz verdiğini bildirdi.

BELDE HALKI KOKUDAN KURTULACAK

 

MÜTEVELLİ - Saruhanlı İlçesine bağlı Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, beldede yumurta üretimi yapan bir firmanın çevreye yaydığı tavuk gübresinden kaynaklanan kötü kokuyu 6 ay içinde ortadan kaldırmak için söz verdiğini bildirdi.

 

Başkan Kahramanlar, gazetecilere yaptığı açıklamada beldelerinde üretim yapan bir firmanın çevreye yaydığı kötü kokuyu ortadan kaldırmak için Kaymakamlık ve Valilik nezdinde görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

 

Tavuk gübresinden kaynaklanan ve özellikle yaz aylarında etkili olan kokudan belde halkının rahatsızlık duyduğunu, bu konuda vatandaşlardan çok sayıda şikayet aldıklarını ifade eden Kahramanlar, sorunu çözme aşamasına geldiklerini kaydetti.

 

Başkan Kahramanlar şunları kaydetti; “Yaz aylarında beldemizi çekilmez bir kötü koku kaplıyor. Belde halkı bundan son derece rahatsızlık duyuyor. Bizler, gelen şikayetler üzerine harekete geçtik. Konu Kaymakamlık ve Manisa Valiliği’ne intikal etti. Konuyla ilgili yapılan son toplantıda, firma yöneticileri Ocak ayına kadar bu işi çözeceklerini ifade ettiler. O tarihe kadar bekleyeceğiz, inşallah bu sorun ortadan kalkar, vatandaş kokudan kurtulur.”

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor