Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin Saruhanlı´nın Mütevelli Mahallesi ile Harmandallı Mahallesi ara yolunun üzüm hasadı başlamadan asfalt atılacağını söyledi.


CHP´li Bilgin Meclis Üyesi Kahraman ile birlikte Büyükşehir Meclisinde ve ilgili dairelerle görüşerek en kısa zamanda söz konusu yolun asfalt atılacağını belirtti.


Bilgin, Kardelen Gazetesi Muhabirine konu hakkında şu bilgileri verdi; ?Mütevelli ve Harmandallı Mahallelerimizin tarlalarına ulaşmak önemli bir güzergâh olan bu yolu meclis gündemine getirdi. Her iki mahalle sakinlerimizin sorunu çözülecek. İnşallah üzüm kesiminden önce hal olacak. İlgilerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e, Genel Sekreter ve Yardımcılarına ayrıca Yol Şube Müdürümüz Kurtuluş Kuruçay´a, MASKİ Saruhanlı Koordinatörümüz Nuri Güncan´a teşekkür ediyorum.?
Meclis üyeleri olarak görevlerinin vatandaş ile Büyüşehir Belediyesi arasında köprü görevi olduklarını, sorunları dile getirerek çözümü konusunda takipçisi olduğunu belirten CHP´li Bilgin, ?Sadece bir mahallemize değil elli mahallemize de eşit mesafedeyiz, her bir ferde hizmet noktasında ayrım yapmadan görev yapmak, sonuca ulaştırmak tek dileğimiz.? Dedi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 24.07.2017 10:57:36 562 0

Tarih: 24.07.2017 10:57
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00