Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9983,2%0,68
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,70% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2435,48% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Musalla Taşları Yenileniyor

Musalla Taşları Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığına bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü personelleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı ile olumsuz hava şartlarından zaman içerisinde zarar gören musalla taşlarının tadilatların

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığına bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü personelleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı ile olumsuz hava şartlarından zaman içerisinde zarar gören musalla taşlarının tadilatlarına başladı.

İl genelinde bulunan tüm mezarlıkların bakımı, onarımı, temizliği ve ilaçlaması konusunda çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, mezarlıkların güvenliği noktasında da hizmetlerini sürdürüyor. Duvar tadilatlarının yanı sıra musalla taşı olmayan mahallelerde veya mezarlıklarda mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda musalla taşı inşasına başlandı. Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların, vatandaşlardan da takdir topladığını dile getiren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Melek Demirtaş, bu bağlamda çalışmalarını hassasiyet ve titizlikle sürdürdüklerini ifade etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor