MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi´nde yer alan derede başladığı temizlik çalışmasını tamamladı. 
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa´nın 17 ilçesinde dere temizlik çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi´nde yer alan derede olası su taşkınları yaşanmaması adına yapılan dere temizlik çalışmasını tamamladı. Bu sayede dere yatağı yabancı maddelerden arındırılarak suyun akışı sağlıklı hale getirildi.
?MASKİ hem yaya hem araç trafiğini rahatlattı?
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ´nin hizmetlerini takdir ettiklerini dile getiren Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran, ?Mahallemizden geçen dere yola yakın olduğu için trafiği de aksatıyordu. Dere içinde çoğalan sazlık ve otlardan dolayı yolun karşısı görünmüyordu. Bu durum çok tehlikeli bir noktada olduğu için trafiği olumsuz etkiliyordu. MASKİ yetkilileri temizlik çalışmalarını tamamlayarak trafiği rahatlattı. Aynı zamanda dere yatağındaki pislikler ve otlar temizlenerek suyun akışı düzene girdi ve taşkın sorunumuz ortadan kaldırıldı. Hizmet aşkıyla çalışan MASKİ personelinin emeğine sağlık, onlara çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a mahallem ve şahsım adına ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum? dedi.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 6.02.2018 08:20:49 451 0

Tarih: 06.02.2018 08:20
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00