Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yeni eğitim yılı başladı
Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı heyecanı başladı. Açılışta öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle keyifli anlar yaşarken, eylül doğumlu çocukların doğum günü de kutlandı.
Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı coşkuyla gerçekleştirildi. Öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirirken, etkinlik kapsamında eylül ayında doğan öğrenciler için doğum günü kutlaması da yapıldı. Renkli ve samimi görüntülere sahne olan açılış programı, yeni sezona moral dolu bir başlangıç oldu. Etkinliğe, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Yunusemre İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Belediye Sağlık İşleri Müdürü Birsen Öcal, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, engelli bireylerin yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: "Bu güzel çocuklara ne yapsak azdır. Yunusemre Belediyesi olarak engelli bireylerimizin yaşam kalitesini artırmayı en önemli görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Onların eğitimine, sosyal hayata katılımına, mutlu bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerine katkı sağlamak bizler için büyük bir onur. Bu konuda bize desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban'a, Yunusemre İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ayşen Oğuz'a, Sağlık İşleri Müdürlüğümüze, öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Engelsiz bir Yunusemre için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Yunusemre İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ise merkezin 7 yıldır sürdürülebilir hale gelmesi için yoğun bir emek verildiğini ifade ederek, "Başta Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kurum olarak engelli bireylerimizin her zaman yanındayız ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için desteğe hazırız" dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 17.09.2025 11:43:00 0
Tarih: 17.09.2025 11:43 Güncelleme: 17.09.2025 11:47
Haberi Sesli Oku