MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük elektrikli otobüs filosu, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı’nın (TurSEFF) ödül töreninde, 2500 proje arasından “MÜKEMMELLİK” ödülü aldı. Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, İstanbul’da düzenlenen törende alınan ödülü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim etti. Ödülü almaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Ergün, elektrikli otobüslerin karbon salınımı noktasında çevreye büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman (TurSEFF) Programı tarafından layık görülen “MÜKEMMELLİK” ödülünü; makamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim etti. Ödül törenine ilişkin bilgilendirmede bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı tarafından elektrikli otobüslerimizle ilgili MÜKEMMELLİK ödülü verildi. Sizin şahsınız adına ödülü İstanbul’da ben teslim aldım. Size arz ediyorum” diye konuştu.

Elektrikli Otobüsler Çevreye Katkı Sağlıyor

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı tarafından verilen ödül hakkında konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Elektrikli otobüslerimiz, yaptığımız en büyük yatırımlarımızdan bir tanesi. 18 metrelik 20 adet; 2 adet 25 metrelik elektrikli otobüslerimiz, bugün Manisa sokaklarında, caddelerinde, üniversite kampüsüne yapılan seferlerle karbon salınımı noktasında çevreye çok büyük bir katkı sağlıyor. O açıdan emeği geçenlere ben de buradan teşekkür ediyorum. Böyle bir ödülü aldığımız için çok mutlu olduğumu ifade edeyim. Başta Ulaşım Dairesi Başkanımız olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2500 Proje Arasından Ödüle Layık Görüldü 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük elektrikli otobüs filosu, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı’nın (TurSEFF) ödül töreninde, 2500 proje arasından “MÜKEMMELLİK” ödülüne layık görülen 8 projeden bir tanesi. Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, İstanbul Raffles Otel’de düzenlenen törende ödülü Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Finansal Kurumlar Direktörü Francis Malige’nin elinden alan almıştı.



Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 21.11.2022 17:03:00 879 0
Tarih: 21.11.2022 17:03 Güncelleme: 21.11.2022 17:03
Haberi Sesli Oku