Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Muhtarların Talepleri Yerinde İncelendi

Muhtarların Talepleri Yerinde İncelendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli, Paşaköy, Kayışlar, Çaltepe ve Sarısığırlı mahallelerini ziyaret etti.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli, Paşaköy, Kayışlar, Çaltepe ve Sarısığırlı mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarlarının Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde gündeme getirdikleri talepleri yerinde görmek amacıyla ziyareti yaptıklarını belirten Daire Başkanı Aksoy, her zaman vatandaşlarla bir arada olduklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, personelleriyle birlikte Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli Mahallesi Muhtarı Mehmet Çulha, Paşaköy Mahallesi Muhtarı Recai Tekel, Kayışlar Mahallesi Muhtarı Baki Ulu, Çaltepe Mahallesi Muhtarı Süleyman Çoban ve Sarısığırlı Mahallesi Muhtarı Kazım Özkan’ın konuğu oldu. Muhtarların Büyükşehir Belediyesi ziyaretindeki taleplerini yerinde görmek amacıyla ziyareti gerçekleştiren Aksoy, sahadaki çalışmaları da inceledi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir arada olduklarını söyleyen Daire Başkanı Ergün Aksoy, taleplerin ilgili birimlere aktarılması noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor