Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10899,3%0,04
  • DOLAR

    32,19% 0,05
  • EURO

    34,94% 0,30
  • GRAM ALTIN

    2446,24% -0,61
  • Ç. ALTIN

    3999,16% 0,00

Muhtarlara Trafik Güvenliği Anlatıldı

Muhtarlara Trafik Güvenliği Anlatıldı

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Mahalle muhtarlarına Karayollarında Trafik güvenliği anlatıldı.

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Mahalle muhtarlarına Karayollarında Trafik güvenliği anlatıldı.

Saruhanlı Ziraat Odası Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Garnizon komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş, Ziraat Odası başkanı Aydoğan Okur, İlçe tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Aytekin Yaralı ve mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz geçen ay Gölmarmara´da meydana gelen trafik kazasında 15 tarım işçisini kaybedildiğini hatırlattı.

Saruhanlı´nın gelir kaynağının tarıma dayalı olduğunu bu nedenle de traktör römorklarında işçi taşımanın kaçınılmaz olduğunu ifade eden Kaymakam Kanyılmaz, şunları ifade etti;

?Bu tür kazaların meydana gelmemesi için Karayolları Trafik Yönetmeliğindeki ?131 Maddesinde Tarım ürünlerinin toplanması, yüklenmesi veya işyerine götürülüp getirmek üzere lastik tekerlekli römork veya yarı römorklarına oturmaları şartıyla, taşıma sınırının beher tonu için en çok 3 kişi bindirilebilir. Yük üzerinde insan taşınamaz. Ancak yük ve insanın beraber taşınmasını mecburi kılan hallerde, aracın her türlü hareketi ve durması sırasında insanların bulunduğu sahaya tecavüz etmeyecek şekilde yükün sağlamca tespiti ve römork kapaklarının düşmeyi önleyecek şekilde kapalı olması mecburidir.?  Şerhine sürücülerimizin uyması zorunludur. Aksi halde Gölmarmara´da yaşanan elik kaza bir gün bizlerinde başına gelebilir.?

Kanyılmaz´ın konuşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Gökhan balaban muhtarlara Trafikte uyulması gereken kuralları anlattı. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor