Tarih: 27.04.2016 10:49

Muhtarlar Toplantıda Uyarıldı?

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, 50 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aytekin Yaralı, Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz´ın başkanlığında toplanan muhtarlar mahallelerde bulunan Suriyeli vatandaşlar, Tarım işçileri, römorkta işçi taşımı ve traktörlere tepe lambası takılması hakkında bilgilendirildi.

İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda tarım işçilerinin yerleşimleri ve Suriyeli vatandaşların belirlenerek kayıt altına alınması hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Ayrıca traktör römorklarında işçi taşıma ve traktörlere tepe lambası takılması gibi konularda İlçe Jandarma personelimiz tarafından muhtarlarımıza bilgilendirdik. İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz tarafından muhtarlarımıza değişiklik yapılan yönetmelikler hakkında bilgi verildi. Toplantıya iştirak eden muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız için verimli bir toplantı gerçekleşti.? Dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —