Anahtar Kelimeler: Muhtar Kurtuldu “MASKİ Yetişiyor”

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın merkez mahallelerinden Cengiz Topal Mahallesinde imara yeni açılan Derviş Sokakta içme suyu isale hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Yılmaz Kurtuldu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde bile hizmete devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.                                                    

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince Saruhanlı’nın merkez mahallelerinden Cengiz Topel Mahallesinde de çalışma yapıldı. MASKİ ekipleri tarafından Derviş Sokakta yeni imara açılan alanda isale hattı döşendi ve branjman çıkışları verildi. Mahalle Muhtarı Yılmaz Kurtuldu ve mahalle sakinleri MASKİ’ye teşekkür etti.

“Hizmetler çok güzel”

Mahalle Muhtarı Yılmaz Kurtuldu, “Yeni imara açılan sokağımızda çok güzel bir çalışma yapıldı. MASKİ her yere yetişiyor. Hizmetler çok güzel. Koronavirüs salgını dolayısıyla böylesi kısıtlı bir zamanda bile hizmete devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 21.05.2020 13:28:00 910 0

Tarih: 21.05.2020 13:28
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00