Tarih: 10.10.2019 18:28

Muhtar Kumal, “Deremiz Kışa Hazır”

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI/İSHAKÇELEBİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’ya bağlı İshakçelebi Mahallesi’ndeki dere yatağında gerçekleştirdiği makineli dere temizlik çalışmasıyla, mahallede meydana gelebilecek dere taşkınlarına yönelik önlem aldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı mevsimlerin gelmesiyle birlikte il genelindeki dere temizlik çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı İshakçelebi Mahallesi içerisinden geçen dere yatağında da çalışma gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde uygulamaya geçirilen temizlik ve düzenleme çalışmaları sayesinde, suların sağlıklı bir şekilde akışı sağlanarak taşkın yaşanmasının önüne geçildi.

Taşkın önlemi alındı

İshakçelebi Mahalle Muhtarı Metin Kumal, “Deremizde özellikle kışın çok sıkıntı yaşanıyordu. Nereden baksanız 15 senedir temizlik falan yapılmamış. MASKİ kurulduğundan beri düzenli olarak temizleniyor. Şuan deremiz kışa hazır. Biz önlemi aldık, takdir Allah’ın. Çalışmalardan çok memnunuz. Hizmetlerin devamını da bekliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —