SALİHLİ - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, 154 Mahalle Projesi kapsamında 23 kilometrelik altyapı çalışması tamamlanan Salihli’nin Kemerdamları Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız, “Kanalizasyon ve içme suyu hatlarımızdaki çalışmalar bitti. Üstyapı yapılınca mahallemizin şehir merkezinden farkı kalmayacak. İyi ki varsın Cengiz Başkan” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesiyle kırsal mahalleleri sağlıklı altyapıya kavuşturuyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Salihli’nin Kemerdamları Mahallesinde de altyapı dönüşümü tamamlandı. Mahallede 11 kilometre kanalizasyon, 12 kilometre de içme suyu hattı döşendi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de mahalleyi ziyaret ederek, Muhtar Ahmet Ayyıldız ile bir araya geldi. Aydınyer’e ziyaretinde, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar ve teknik personel eşlik etti.

MASKİ’nin Kemerdamları Mahallesine yatırımı 9,5 Milyon TL

Sözlerine Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız ve mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek başlayan Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “154 Mahalle Projemize tüm hızıyla devam ediyoruz. Kemerdamları Mahallemizin de İdaremiz bünyesinde yürüttüğümüz çalışmalar ile çehresi değişiyor. Mahallemizde altyapı çalışmalarını tamamladık. Kemerdamları’nda 9,5 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde kırsal mahallelerimizin kalkınması için, merkez mahallelerden farkı kalmaması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Üstyapı yapılınca mahallemizin şehir merkezinden farkı kalmayacak”

Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız da, mahallelerinde yapılan çalışmalar için teşekkür ederek, “Öncelikle Cengiz Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Şu ana kadar bir dediğimizi iki etmedi. Cengiz Başkanımızı çok seviyoruz. Kanalizasyon ve içme suyu hatlarımızdaki çalışmalar bitti. Üstyapı yapılınca mahallemizin şehir merkezinden farkı kalmayacak. İyi ki varsın Cengiz Başkan” dedi.



Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 13.11.2022 17:32:00 0
Tarih: 13.11.2022 17:32 Güncelleme: 13.11.2022 17:32
Haberi Sesli Oku