Son Dakika

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.lig temsilcisi Seramiksan dış transferde 21 yaşındaki Müge Örencik’i renklerine bağladı.

Seramiksan Şirket Binasındaki imza törenine Seramiksan Spor Kulübü Asbaşkanı Burak Ersoy, Kulüp Yöneticisi Muzaffer Yılmazer katıldı.

Play off hedefiyle iddialı bir takım kurmak için yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Ersoy, Müge transferinden son derece umutlu olduklarını dile getirdi.

Müge Örencik geçtiğimiz sezonlarda Yeşilyurt forması giyerken, pasör çaprazı ve smaçör mevkilerinde görev yapıyor.

İmza töreninde konuşan Burak Ersoy: “ Transferlerimiz teknik heyetin raporu doğrultusunda devam edecek. Müge genç bir isim ancak biz ve teknik kadro kendisine çok inanıyoruz ve güveniyoruz. Kendisiyle daha önce yaptığımız görüşmelerde prensipte anlaşmıştık. Genç milli takımlarda başarılı çizgisi olan bir oyuncuyu takımımıza kattığımızdan dolayı son derece memnunuz. Bir libero ve bir de pasör mevkilerine transferlerimiz olacak. 12 Ağustos’ta çalışmalarımıza başlayacağız ve o güne kadar transferlerimiz tamamlanmış bitmiş olacaktır” dedi.

Seramiksan ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Müge Örencik: “ Bir çok takımdan transfer teklifi aldım ancak Seramiksan’ın sıcak atmosferi beni bu takıma yöneltti. Transferimde milli takımdan da hocam olan İsmail Yengil’in büyük bir payı var. İyi bir takım oluyoruz ve burada iyi işler yapmak istiyoruz. Turgutlu’nun voleybola olan ilgisini duydum ve atmosferi heyecanla bekliyorum” şeklinde konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.08.2013 14:11:26 1026 0
Tarih: 01.08.2013 14:11 Güncelleme: 01.08.2013 14:11
Haberi Sesli Oku

Spor

Spor Haberleri