Anahtar Kelimeler: 0

KUTLU DOĞUM HAFTASINI DEĞERLENDİRDİLER

 

SARUHANLI - Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, 2013 yılında kutlanacak “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerinin hazırlıklarına şimdiden başladıklarını bildirdi.

 

Manisa merkez ve ilçelerde görev yapan Müftülerin düzenli olarak her ay bir İlçede gerçekleştirdikleri istişare toplantısı bu ay Saruhanlı’da yapıldı.

 

Saruhanlı İlçe Müftüsü Mehmet Altay’ın makamında düzenlenen toplantıya Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan ve İlçe müftüleri katıldı.

 

Cihan, toplantıya verilen arada gazetecilere yaptığı açıklamada kısa süre önce kutlanan “Kutlu Doğum Haftası”nı değerlendirdiklerini, 2013 yılında kutlanacak “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerinin hazırlıklarına şimdiden başladıklarını ifade etti.

 

İl Müftüsü Cihan şunları kaydetti; “Toplantıda geçmiş aylarda aldığımız kararların uygulanmasını gözden geçiriyoruz ve önümüzdeki dönemde hangi çalışmaları hangi standartlarda gerçekleştireceğimizi konuşuyoruz. Fikir, alış verişinde bulunduk, Başkanlığımızdan gelen yazıları değerlendirdik. İl genelinde uygulama birliğini temin etme noktasında görüş alış verişinde bulunduk.

 

Bu günkü toplantımızın ana gündem maddesi, yeni tamamladığımız “Kutlu Doğum Haftası”nın genel bir değerlendirmesini yaptık. Hedeflerimize ulaşıp, ulaşamadığımızı gözden geçirdik. Önümüzdeki kutlu doğum haftası için şimdiden bir takım hazırlıklara başlayabilme adına bugün bir araya geldik. Toplantılarımız her ay değişik bir ilçede gerçekleşiyor. Bunu gerçekleştirirken düşüncemiz şudur; İlimizde görev yapan arkadaşlarımızın her ilçeyi bir vesileyle ziyaret etmiş olmasını temin etmek, insanımızı, cemaatimizi ziyaret etmiş olmayı sağlamak ve dolayısıyla yöremizi ve ilimizi tanımak, hem de kaynaşmaya vesile olmak.”

 

Muammer Kökcüoğlu



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.04.2012 19:03:48 549 0

Tarih: 26.04.2012 19:03
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00