Anahtar Kelimeler: Mücevher Fuarı Kamaştıracak

 

 

EKONOMİ - 31 yıldır kesintisiz UBM Rotaforte tarafından düzenlenen ??İstanbul Jewelry Show´´ Fuarı 10-13 Mart 2016 tarihlerinde TEB sponsorluğunda CNR Expo´da (İstanbul Fuar Merkezi) 42. kez uluslararası mücevher profesyonellerini biraraya getirecek.

1250 katılımcı firma ve markanın birbirinden çarpıcı ürün ve hizmetlerini dünya sektör profesyonellerinin beğenisine sunacağı 42.Uluslararası ?Istanbul Jewelry Show? da birbirinden değerli ürünler farklı tasarım ve konseptte 2016 Bahar ve 2017 kış mücevher modasını yansıtacak.

UBM Rotateforte´nin düzenlediği 42.?´İstanbul Jewelry Show´´ Mart Fuarı´nda bu yıl rengarenk ve farklı mücevher tasarımları görücüye çıkacak.

18 ayar altın tasarım bayan el çantası (klatç) üstünde çok özel işlemeli, pırlantalı, farklı figürlerle süslenmiş ürünüyle yer alan POVLİNO by Akay Jewellery, yaklaşık yarım kilo altın ve pırlantadan hazırlanan çanta ile ön plana çıkacak. Bağ Kuyumculuk ise altın taç, yelek, silahlık ve kemer tasarımları ile göz kamaştıracak.

Tarihi ?´İpek Yolu´´ fuar katılımcıları D´orica ve İl Bernardo işbirliği ile yeniden hayat bulacak. Altın & Saf İpek uyumuna odaklanarak hazırlanan bu özel tasarımlar fuarda beğeniye sunulacak.

Dünya mücevher sektörünün nabzının attığı ??İstanbul Jewelry Show´´ Mart Fuarı´nda, Arap Dünyası başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından, mücevher sektöründe yer alan önemli alıcıları bir araya gelecek. Geçtiğimiz Mart Fuarı´nda Türkiye, İran, Suudi Arabistan, BAE, Tunus, Cezayir, Fas, Hindistan, İsrail, İtalya, Almanya, Azerbaycan, Kırgızistan başta olmak üzere 111´i aşkın ülkeden 30 bine yakın sektör profesyoneli fuarı ziyaret ederek yeni işbirliklerine imza atmıştı.

 



Salihli ilçesinde virajı alamayarak şarampole devrilen kamyon alev alev yandı. Yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

Alev alan kamyon şarampole uçtu, yangın ormana sıçramadan söndürüldü

emekli öğretmen olan 78 yaşındaki felçli kadın son zamanlarda sık sık akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastaneye gidiyordu.

Nefes borusuna kaçan mısır tanesi 5 ay sonra ortaya çıktı

Serinlemek için denize giren 25 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

25 yaşındaki genç denizde boğuldu

Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Karısını darp eden yeğenini öldürdü

"20 hanedeki 58 vatandaşımızı ve 110 küçükbaş ile 20 büyükbaş hayvanı tahliye ettik"

Afyonkarahisar’da bir köy tahliye edildi

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’nın tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamına ışık tutacak “Saruhanlı Kitabı” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

"Saruhanlı Kitabı" Gelecek Nesillere Işık Tutacak Bir Kültür Eseri Olma Yolunda

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde, Kıbrıs gazilerini yalnız bırakmadı.

Büyükşehir, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümünde Gazileri Unutmadı

Proje ile hem bireylerin güvende kalmasını sağlamak hem de ailelerin kaygılarını azaltarak yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanıyor.

Büyükşehir’in “Ben Buradayım” Projesinde Bileklik Dağıtımı Sürüyor

Saruhanlı'da vefat ve Başsağlığı...

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ile toplam 14 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Manisa'da jandarmadan büyük uyuşturucu operasyonu

Manisa’da işlenen bir cinayet gün yüzüne çıktı.

Manisa’da kan donduran cinayet! Genç kız eşarpla boğuldu

Yaşar Üniversitesi yeni eğitim modeliyle öğrencilerine modern, esnek ve bireysel gelişime odaklı bir üniversite deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yaşar Üniversitesi’nden yeni nesil eğitim modeli: "4YU: Senin İçin Üniversite"

İzmir Ekonomi’ye ‘YÖKAK’ gururu

Eğitim kalitesine ‘YÖKAK’ tescili

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde İş Kurumu ve TOBB iş birliğiyle hayata geçirildi.

KÜTBO'dan istihdama destek

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bu yıl 21'incisi düzenlenen Geleneksel Tarhana Festivali'nin üçüncü günü

Geleneksel Tarhana Festivali'nde Hüseyin Kağıt, Gedizlileri coşturdu

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 9.03.2016 12:57:09 1038 0

Tarih: 09.03.2016 12:57 Güncelleme: 09.03.2016 12:57
Haberi Sesli Oku
23.07.2025 08:34:00